Szólnátok csak látásbeli ismerősnek hogy ne ültesse a 4 hós gyerekét a babakocsiban?
Figyelt kérdés
ugyanakkor szültünk, s az utcán találkoztunk. nekem olyan furcsa volt, hogy ülteti, nagyon nem tesz még jót a kis gerincének. viszont nem tudom, okoskodásnak veszi-e ha figyelmezteti az ember.2012. ápr. 28. 15:37
11/16 anonim válasza:
4 hónaposan az én Fiamat sem lehetett vízszintesen tartani, mert üvöltött :-( Pedig tudtam, hogy neki még csak feküdnie kéne ...
12/16 anonim válasza:
Tudod, hogy 4 hónapos vagy annyinak tűnik?
Az én lányom kicsi, még csak 6 hónapos de járunk Dévényre és ott mondta a gyógytornász, hogy már nyugodtan ültethetem a babakocsiban. De aki csak elsétál mellettünk, nem nézi 6 hónaposnak. Szóval én nem szólnék.
13/16 anonim válasza:
Én csak magamból indulok ki,nem szeretem ha bele szólnak hogy mit hogyan csinálok a gyerekemmel,bár attól is függ hogy ki és hogyan teszi.Tanácsot is csak akkor adok ha kérdeznek:) Az én fiam 8 hónapos,kb 2 hete,hogy állásból szépen letud ülni,én azóta ültetem a babakocsiban.Pedig előtte a "barátnőm" mit össze nem csesztetett,hogy miért nem ültetem fel....
14/16 A kérdező kommentje:
akkor asszem inkább majd nem szólok neki...
onnan tudom hogy négy hós, hogy ugyanakkor szültünk. ezek szerint én szerencsés vagyok, a lányom szeret fekve tolódni :) meg babakocsiban is alszik hason.
2012. ápr. 28. 21:03
15/16 anonim válasza:
Kérdés az is,hogy nem csak meg van emelve-e egy kicsit a h9àttámla...
16/16 alaszka válasza:
Én nem szólnék. A mi utcánkban is lakik egy kisfiú, aki egy héttel később született, mint az én lányom, mesélte nem egyszer mikor 6 hónaposak sem voltak talán, hogy a túrórudit hogy szereti a fia...én meg nyeltem egy nagyot, és csak annyit mondtam rá, hogy azt az enyém még nem kapott, és még nem is tervezem...Meg holdkompot használnak, aminek szintén ellene vagyok, de úgy vagyok vele, azt csinál a saját gyerekével, amit akar. Márminth hogy nekem nincs jogom beleszólni, ha kérdez nyilván elmondom a véleményem, de az más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!