Miután már kapaszkodva szépen áll, onnantól mennyi idő, az önnálóan elindulás?
Figyelt kérdés
Kb 1 hete tanult meg ülni a féléves fiam, és rá 3 napra kezdte magát a bútorokon, ágyon állásba felhúzni magát.2009. jún. 22. 15:55
1/5 anonim válasza:
Változó.Az én kisfiam 10 hós korában állt fel,most 13.5 hós,és esze ágában sincs menni,viszont nagyon gyorsan mászik.Pedig tudna menni,mert amikor nem figyelünk rá,kapaszkodva körbe sétál az asztal körül,az ágy körül,bárhol.
2/5 anonim válasza:
Nálunk 8 hósan állt fel és 1 évesen indult el először egyedül.
3/5 anonim válasza:
Kislányom 8 hónaposan állt fel és 13 hónaposan ment egyedül.
4/5 anonim válasza:
Az én lányom 7 hónaposan felállt kapaszkodva, 9 hónaposan ment a bútorok mellett, most 11 múlt és most tartunk ott hogy 3-4 lépést megy egyedül, aztán lehuppan. Szerintem még 1 hónap biztos kell neki.
5/5 anonim válasza:
A fiam 7 hónaposan és 5 naposan állt fel először, most töltötte a 8 hónapot és a babakocsit, meg az etetőszéket tologatja a lakásban(tehát kapaszkodik vmibe és úgy lépeget). De hát ez még nem önálló járás...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!