Minek nevezzelek? Most nem tudjuk, mi legyen? A megálmodott, vagy a választott? Ti melyiket választanátok ebben a helyzetben?
azoktól kérnék véleményt,tanácsot,akik tudatosan választanak gyermeküknek nevet,vagyis fontosnak tartják a jelentést,azt h köthető e a névhez történelmi,mitológiai stb személy, és esetleg a numerológiát is segítségül hívják.
a történetem/dilemmám / direkt nem írom a konkrét neveket,h csak az alábbiak szerint alkossatok véleményt..
lányunknak választottunk nevet. a jelentés,és az "akihez" kapcsolható tette vonzóvá. majd egy éjjel álmomban kérdezgettem a lányomat h őt most így vagy úgy hívják?
ő egy új névre tette a voksát le.
mint kiderült,a régi és az új név gyökere ugyanaz,így a jelentése stb is.
aztán most találkoztam megint egy névvel,most már a numerológiát is segítségül hívtuk,és a 3.variáció tetszene a legjobban,mert a számmisztikai elemzése a babára nézve ennek a legkdvezőbb. az érdekessége az,h a jelentése ennek is az ami a másik kettőnek,csak más korba,és helyre helyezhető az "illető" akinek ez volt a neve.
most nem tudjuk,mi legyen? a megálmodott,vagy a választott? ti melyiket választanátok ebben a helyzetben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!