Ha Mei Tai-ban hordozod a Babádat? Segítenél nekem?
Ma érkezett meg a Mei Tai, amit rendeltem.
Rögtön ki is próbáltuk.
Nagyon kényelmes, pont ilyenre gondoltam.
Kb. 15 percet volt benne a babám, utána rögtön pelusoztam és láttam, hogy a térdhajlata piros :(
Előre kötöttem. Ő 6 hónapos, 8 kg.
Valamit rosszul csinálhattam?
Nagyon nagy terpeszben volt a kis lába, tényleg a térdhajlatában támaszkodott az anyag.
Segítenétek nekem?
Nagyon jó lenne ha tudnám használni, de ha ilyen lesz a kicsi lába ilyen rövid idő alatt...
Köszönöm előre is!
Szia!
Nagyon köszönöm a választ!
Egy pamut nadrág volt rajta. Nem közvetlenül érintkezett az anyaggal.
Az a baj, hogy nem tudom, hogy szorosra kötöttem-e vagy ép lazára :(
Megkötés után még tartanom kellett a hátát picit, ebből gondolom, hogy nem lehetett szoros, bár attól még a lábánál meghúzhattam...
Nem is gondoltam volta, hogy ilyen nehéz :( A videókon könnyűnek tűnt és úgy örültem, hogy elsőre sikerült felkötni babával együtt :)
Még egyszer köszönöm, próbálkozom még egy darabig aztán ha nem sikerül akkor marad a babakocsi :(
Nekünk nem volt ilyen probléma. Talán rövid a babád lába vagyis a babád lába normális, csak túl széles még neki a meitai. Kicsit hajtsd vissza kb egy centit, hogy ne feszüljön rá a térdére. Ha kényelmes volt neki és neked is, és nem ordított hogy fáj a térdhajlata, akkor nincs semmi baj.
Lassan megtanulhatod a hátadra is felkötni, ott még kényelmesebb lesz :)
Igen, az biztos, hogy széles Neki.
Megpróbálom visszahajtani, köszönöm a tippet :)
Hűűű, a hátamra nem merném kötni, pedig szeretném, és biztos kényelemes is, csak paráznék, hogy közben leejtem :(
Már nagyon várom, hogy felébredjen és kipróbáljuk visszahajtva :) ha a férjem hazajön akkor vele megpróbálom hátra kötni, ha leejteném akkor majd ő megfogja :)
2.vagyok
először mindig a kanapé felett ülve kötöttem a hátamra, amikor meg már belejöttem, akkor is a falnak támaszkodva, nehogy leessen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!