Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ha EU-n belülre utazunk pici...

Ha EU-n belülre utazunk pici babával, kell útlevelet csináltatni neki, vagy elég a születési anyakönyvi kivonata?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 27. 09:12
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
a te útleveledbe is beirják 5 éves korig. Vagy Mo-n nem? Mi tavaly voltunk repülővel és csak a mi útlevelünkben volt benne a pici. Szerintem két évig nem is csinálnak nem?
2012. ápr. 27. 15:14
 12/18 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok. Igaz én Szlovákiában élek, de ezt rögtön megcsinálják. Mármint a te útleveledbe hogy beirják a kicsit.
2012. ápr. 27. 15:16
 13/18 anonim ***** válasza:
Mi útlevet csináltattunk tavaly szeptemberben a központi okmányirodában, 3 nap múlva mehettünk is érte.
2012. ápr. 27. 16:29
 14/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszaitokat, végül nem kockáztattuk meg, nem mentünk. Barátokhoz mentünk volt CSehországba, ők is mondták, hogy nem para, ők is jöttek 5 hónaps gyerkőccel haza, meg németországba is úgy, hogy nem volt neki semmi papírja, csak a születési anyakönyvi kivonat. Sokat vaciláltunk rajta, hogy bevállaljuk-e, hiszen, tényleg minimális az esélye, hogy bárki megállít minket és kiderül. De végül gyerekkel inkább nem mertünk kockáztatni. Úgyhogy megyünk Pünkösdkor majd, addigra meg elintézzük a papírt.
2012. ápr. 28. 13:52
 15/18 anonim ***** válasza:

5os valaszolo vagyok

Ma meg is ekezett postan a picink szemelyije. Szoval 12 napon belul kezbe is kaptuk. Gondolom 30 nap,amit az okmanyirodaban mondtak az a maximum kikuldesi ido. De ezek szerint meg 2 het sem kellett.

Csak azert irtam, hogy nektek is meglenne punkosdig a szemelyi, nekunk is akkorra kell.

2012. ápr. 28. 21:22
 16/18 anonim ***** válasza:

12-es vagyok

Pont az előbb találtam egy linket, hogy már minden gyereknek kell útlevél kortól függetlenül, mivel vannak olyan országok ahol kérhetik és nem ismerik el ha a szülő útlevelébe van beirva. Hát, csodás. 1 hónapja kérdeztem, akkor azt mondták nem kell. Hogy mindig legyen hova rakni a pénzünket. :)

2012. ápr. 29. 14:45
 17/18 anonim ***** válasza:

5., 15.-os vagyok

remelem atengednek a hataron, ha nem tuti , hogy balhe lesz az okmanyirodaban. Nekunk a no biztosra mondta, hogy eleg a szemelyi romaniaba.

2012. ápr. 29. 16:31
 18/18 anonim ***** válasza:
7-es válaszoló vagyok nekünk elég volt a személyi Romániában de azért volt nálunk útlevél is,kérdezz rá fel hívhatod a nagykövetséget is , amit mondanak az okmányirodába én nem veszem már készpénznek.
2012. máj. 1. 09:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!