Ha EU-n belülre utazunk pici babával, kell útlevelet csináltatni neki, vagy elég a születési anyakönyvi kivonata?
5os valaszolo vagyok
Ma meg is ekezett postan a picink szemelyije. Szoval 12 napon belul kezbe is kaptuk. Gondolom 30 nap,amit az okmanyirodaban mondtak az a maximum kikuldesi ido. De ezek szerint meg 2 het sem kellett.
Csak azert irtam, hogy nektek is meglenne punkosdig a szemelyi, nekunk is akkorra kell.
12-es vagyok
Pont az előbb találtam egy linket, hogy már minden gyereknek kell útlevél kortól függetlenül, mivel vannak olyan országok ahol kérhetik és nem ismerik el ha a szülő útlevelébe van beirva. Hát, csodás. 1 hónapja kérdeztem, akkor azt mondták nem kell. Hogy mindig legyen hova rakni a pénzünket. :)
5., 15.-os vagyok
remelem atengednek a hataron, ha nem tuti , hogy balhe lesz az okmanyirodaban. Nekunk a no biztosra mondta, hogy eleg a szemelyi romaniaba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!