Meddig "kell" anyának hátul ülnie a babával autóban?
Figyelt kérdés
A kislányom hat hónapos, 6580 gramm, és néhány napja már fel-felül. Gondolkozunk rajta, hogy veszünk neki a bébihordozó helyett egy 0-18 kg-s gyerekülést. A kérdésem az volna, hogy meddig kell vele hátul ülnöm a kocsiban? Ha megvesszük a gyerekülést, akkor már ülhetek előre az anyósülésre?2012. ápr. 26. 16:41
11/21 anonim válasza:
Én soha nem ültem hátul, csak ha valami baja volt a kicsinek. Akkor a férjem félre állt, én hátra, és mehettünk is. Gyűlölök hátul ülni...
12/21 anonim válasza:
Én 1-szer ültem hátul, mikor a fiam kicsi volt, és meg is állapítottam, hogy még mindig rosszul leszek a hátsó ülésen, így azóta inkább elől ülök. :) Nem volt gond sosem.
13/21 anonim válasza:
vegyél olan tükröt amivel látod a hátsó ülésre háttal bekötött babát, kb 4 hónapig amint elindul az autó bealszik...amig meg nem áll, ha valai baja van hátranyulsz, cumit dugsz,itatsz, ha nem jó így félreállsz és hátramész...ha meg "nagy" ülése lesz akkor meg ugye látod, dumálhattok...
én azért nem tudok hátul üli mert hányok
14/21 anonim válasza:
utsó vagyok, bocs azt hittem kicsi :)
15/21 anonim válasza:
Soha nem ültem hátul, pláne hogy általában csak ketten vagyunk a kocsiban. Nyugodtan ülj előre, mielőtt még megszokja hogy ott ülsz és utána tényleg nem "engedi" majd.
16/21 anonim válasza:
Szerintem ez baba és mama függő.Én azt mondtam nem fogok hozzá hátraülni,de automatikusan mellé ülök mindig ha megyünk valahova._Megnyugtat ha látom mit csinál éppen,vagy amikor elszenderedik a hordozóban.
17/21 anonim válasza:
4.vagyok.
Kedves lepontozó brigád! Tessék már megcáfolni (a piros kéz esztelen nyomkodása helyett) hogy hol a hiba, a tévedés, a szakszerűtlenség a KRESZ által megfogalmazott szakmai válaszomban? Szívesen megvitatom bármelyik nyomkodóval...
18/21 anonim válasza:
Én nem pontoztalak le, de valószínű ott a hiba, hogy nem a kérdésre válaszoltál. Magyarul ha a kérdés szemszögéből nézzük a dolgot, akkor haszontalan a válaszod, mert nem arra válaszoltál. A kérdező csak azt szerette volna tudni hogy mikor ülhet előre az anyósülésre és nem azt hogy hogy szól a KRESZ a gyerekülésekről, stb. Egyébként valószínűleg amit leírtál igaz és helytálló.
19/21 anonim válasza:
Kedves ctrl C ctrl V ,tanulj meg szövegértelmezni ,akkor nem leszel lehúzva.
Nem,nem arra kíváncsi milyen gyorsan másolod ki amit Ő is megtalál a neten.
20/21 anonim válasza:
Kedves utolsó! Miről beszélsz? Szövegértelmezésről? Olvass újra, majd azután arcoskodj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!