A Lejla név mellé szeretnék második keresztnevet választani. Mondanátok ötleteket?
Figyelt kérdés
Eddig a Réka, Rebeka, Léna, Alma, Adria, amik nekem nagyon tetszenek, de írjatok még kérlek szerintetek szép neveket!
Vezetéknév M-mel kezdődik és s-re végződik.
Köszönöm!
2012. ápr. 25. 11:27
1/9 anonim válasza:
Szerintem a Lejla Réka hangzik a legjobban.
Az Alma egyáltalán nem megy hozzá szerintem.
2/9 anonim válasza:
Szerintem amiket írtál nagyon szép nevek de nem illenek a név után, nem keleties hangzásúak..még talán az Adria ami passzolna. Az én lányom Leila, ha második nevet választanék azok ezek lennének
Zulejka
Amira
3/9 anonim válasza:
Mikor még csak a főkérdést láttam, a kiegészítésed nem, akkor is a Réka ugrott be elsőre:-)
4/9 anonim válasza:
a Lejla Réka a legjobb hangzású
a többi nem illik oda, bocsi...
5/9 anonim válasza:
Nekem a főkérdés alapján a Johanna ugrott be - hangzásra passzol. Szerintem inkább 3 szótagú második keresztnév illik hozzá.
Esetleg még Roberta, Vanessza, Melinda.
6/9 anonim válasza:
Leila Regina, Leila Rebeka. Nekem ezek a párosítások tetszenének.
7/9 anonim válasza:
A Réka a fentiek közül a legjobb,de nincs semmi keleties hangzása.
8/9 anonim válasza:
Nekem elsőre a Leila Anna ugrott be,a tieid közül a Réka tetszik.A többi sztem fura.De ezt nem nekünk kellene eldönteni,nehogy utána megbánd.:-)
9/9 anonim válasza:
Lejla Réka, ami még passzol.
Ötletek: Amidala, Asmaret, Dilara
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!