Amikor vásárolni mentek szoktatok a baba kocsi aljába, hálós tárolójába pakolni vagy toltok még egy kocsit magatok mellett? Nem volt belőle konfliktus?
100 ezer ft-os babakocsinak általában van hordozó része (ami a babakocsira is jó), ami pont "rácsatlakoztatható" a bevásárlókocsikra. Én nem akartam felháborodást kelteni senkiben, csak leírtam, hogy én hogy csinálom/mit látok.
Legfeljebb, legközelebb én is a hálóba pakolok bevásárlás közben hatásvadászat céljából :)
Én nem mondom, hogy a biztonsági őr nem járt el helyesen, nyilván ez a munkája, de a stílust kikérem magamnak és a beszólásokat, meg egyáltalán a feltételezést hogy lopni készülök. Nem vagyok rászorulva és szerintem azért ha nincs is az ember homlokára írva valami becsület index, azért meglehet állapítani akár a ruházatból hogy ki az aki tényleg lopni jött a boltba és ki az a ki vásárol.
Annak az anyukának meg aki szerint megoldható és menjek a férjemmel stb, hát akkor gyere velem legközelebb, mert nekem nincs segítségem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!