Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Amikor vásárolni mentek...

Amikor vásárolni mentek szoktatok a baba kocsi aljába, hálós tárolójába pakolni vagy toltok még egy kocsit magatok mellett? Nem volt belőle konfliktus?

Figyelt kérdés
Ma az áruházban összevesztem a biztonsági őrrel, mert nem tudom a babkocsit tolni meg még a bevásárlókocsit is így a babakocsi aljába pakoltam, erre nekem esett hogy hogy képzelem, akkor ne jöjjek vásárolni ha nem tudom megoldani stb. Nagyon rosszul esett, mert így is alig tudok valamit elintézni gyerekkel akkor nehogy már a bevásárlást se tehessem meg, akkor miért nem biztosítanak kosarat is, de mondjuk az se jó mert abba is korlátolt mennyiségű élelmiszert tudok berakni meg amennyit elbírok egy kézzel, mert másikkal meg tolom a babakocsit. Jártatok már így?
2012. ápr. 25. 11:20
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Bolyhos, azert kivancsi lennek hogy raksz egy ülni nem tudo babat a kocsiba... 100ezer Ft-os babakocsit meg nem hagyom sehol, meg valakinek megtetszik es eltolja.
2012. ápr. 25. 21:02
 22/25 anonim ***** válasza:
velem télen levetették a lábzsákot, hogy nem e tuszkoltam be a gyerek mellé valami csudijót... csak és kizárólag azért nem írtam a panaszkönyve meg ide oda, mert a nagynéném a kisfőnök a boltban...de a biztonságiőrt nagyon kiosztottam...
2012. ápr. 25. 22:17
 23/25 anonim ***** válasza:

100 ezer ft-os babakocsinak általában van hordozó része (ami a babakocsira is jó), ami pont "rácsatlakoztatható" a bevásárlókocsikra. Én nem akartam felháborodást kelteni senkiben, csak leírtam, hogy én hogy csinálom/mit látok.

Legfeljebb, legközelebb én is a hálóba pakolok bevásárlás közben hatásvadászat céljából :)

2012. ápr. 25. 22:23
 24/25 A kérdező kommentje:

Én nem mondom, hogy a biztonsági őr nem járt el helyesen, nyilván ez a munkája, de a stílust kikérem magamnak és a beszólásokat, meg egyáltalán a feltételezést hogy lopni készülök. Nem vagyok rászorulva és szerintem azért ha nincs is az ember homlokára írva valami becsület index, azért meglehet állapítani akár a ruházatból hogy ki az aki tényleg lopni jött a boltba és ki az a ki vásárol.

Annak az anyukának meg aki szerint megoldható és menjek a férjemmel stb, hát akkor gyere velem legközelebb, mert nekem nincs segítségem...

2012. ápr. 25. 22:33
 25/25 A kérdező kommentje:
A kocsiba azért nem rakom be, mert nem ül meg benne, kiesne, másfelől koszos, undorító, nem akarom hogy azt nyalogassa, harmadjára nem fogom az x összegű babakocsit ott hagyni valahol, hogy mire visszaérünk ne legyen ott.
2012. ápr. 25. 22:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!