Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Amikor vásárolni mentek...

Amikor vásárolni mentek szoktatok a baba kocsi aljába, hálós tárolójába pakolni vagy toltok még egy kocsit magatok mellett? Nem volt belőle konfliktus?

Figyelt kérdés
Ma az áruházban összevesztem a biztonsági őrrel, mert nem tudom a babkocsit tolni meg még a bevásárlókocsit is így a babakocsi aljába pakoltam, erre nekem esett hogy hogy képzelem, akkor ne jöjjek vásárolni ha nem tudom megoldani stb. Nagyon rosszul esett, mert így is alig tudok valamit elintézni gyerekkel akkor nehogy már a bevásárlást se tehessem meg, akkor miért nem biztosítanak kosarat is, de mondjuk az se jó mert abba is korlátolt mennyiségű élelmiszert tudok berakni meg amennyit elbírok egy kézzel, mert másikkal meg tolom a babakocsit. Jártatok már így?
2012. ápr. 25. 11:20
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Nyilván le kellett pontozni a 11:43-as választ.
2012. ápr. 25. 12:13
 12/25 anonim ***** válasza:
100%

én mindig probléma nélkül megoldottam hálistennek :)

vagy toltam előle a babakocsit és húztam magam után a bevásárlókocsit (kis tesco)

vagy bébihordozóba vittem elevea gyerkőcöt és akkor azt tettem rá a bevásárlókocsira (auchan, kistesco)

vagy mikor már nagyobb volt, az ajtóban hagytam a kocsinkat és beleültettem a bevásárlókocsiba :)

vagy amíg nagyon pici volt addig egy nap 3x mentem aboltba ha nagyobb bevásárlás kellett, közel volt, nem volt gond belőle, a picinek meg úgy is kellett a séta :)

én nem tennék olyan árút a babakocsiba amit még nem fizettem ki, nekem is úgy logikus, hogy nem lehet.

igaz nem egyszerű kicsivel a bevásárlás, de azért nem lehetetlen :)

2012. ápr. 25. 12:27
 13/25 anonim ***** válasza:
auchan és cora akart lenni a 2. variáció, ott olyanok a kocsik, hogy pont rá lehet tenni a bébihordozót :)
2012. ápr. 25. 12:28
 14/25 krisztivan ***** válasza:
Én ezt úgy oldottam meg,hogy szóltam a biztonságinak és mutattam,hogy ide pakolok.Én nem is alulra pakoltam hanem a kupolába ami még vissza is csukodott a súlytól.Persze nem vettem sokmindent.De így nem volt problémám belőle.
2012. ápr. 25. 12:44
 15/25 anonim ***** válasza:
Ha van kosár, akkor azt veszek. Ha nincs, akkor a kocsi aljába pakolok. Ha szólnak, akkor beírnék a panaszkönyvbe, hogy miért nem biztosítanak kosarat.
2012. ápr. 25. 12:54
 16/25 anonim ***** válasza:
Nálunk van egy spar ami emiatt problémás. Bevásárlókosár nincs, csak kocsi. Ha babakocsival megyünk, akkor próbálok pakolni a kocsi tetejére, vagy a gyerkőc mellé. 1,5éves, már örül is neki ha foghat valamit.De volt, hogy alulra tettem vagy egy szatyorba pakoltam. Vagy nem látták vagy nem foglalkoztak vele. De ha megint előfordul, tényleg írhatsz a panaszkönyvbe, hogy miért nincs kosár!
2012. ápr. 25. 13:18
 17/25 anonim ***** válasza:

Nehéz ügy a gyerekkel bevásárlás az biztos. Én 3 gyerekkel szoktam, egy élmény mondhatom :D

Legközelebb, ha ilyen üzletbe mész, ahol nincs kosár vagy nagyon sokat kell vásárolnod, akkor az elején keress egy biztonsági őrt, és szólj, hogy alulra fogsz pakolni, mert máshova nem tudsz. Szerintem így nem lesz gond.

2012. ápr. 25. 13:35
 18/25 anonim ***** válasza:

Én ha nem találok kosarat, akkor keresek a pénztárak közelében.

Amit nem értek: miért nem raktad a gyereket a bevásárló kocsiba? Nálunk nagyon sok anyuka így csinálja, és addig a babakocsit a pénztár előtt hagyja (ha kisebb bolt).

Nekem sem jutna eszembe a babakocsi aljába pakolni... (pedig napi szinten járok bevásárolni egyedül)

2012. ápr. 25. 13:42
 19/25 anonim ***** válasza:
67%

Én is pakoltam a kocsi aljába, amíg kocsiztunk, valahol rettentően utáltam. Egyszer volt belőle galiba, amikor a fiam elhozta a tejszint, és nem fizettem...

Senki nem vette észre, ott én sem, úgy mentem vissza, hogy bocsi ez kimaradt...(és néztek rám, mint marslakóra, hogy ezért visszamentem...)

Igen a bizt.örnek dolga a az üzlet védelme. De nem a bunkósság. Legközelebb szólj vkinek, hogy segítsen(barátnő esetleg, akivel együtt sétálsz...)

2012. ápr. 25. 14:37
 20/25 anonim ***** válasza:

Ha vasarolni megyek,akkor kenguruba teszem a fiamat.

Amig kisebb volt es a mozest hasznaltuk,arra keresztbe pont rafert a kosar de igy is utaltam mert igy is azt hittek csomoszor lopni akarok.

Engem a dm-es biztiorok szeretnek speciel tolvajnak nezni...

2012. ápr. 25. 15:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!