Amikor vásárolni mentek szoktatok a baba kocsi aljába, hálós tárolójába pakolni vagy toltok még egy kocsit magatok mellett? Nem volt belőle konfliktus?
én mindig probléma nélkül megoldottam hálistennek :)
vagy toltam előle a babakocsit és húztam magam után a bevásárlókocsit (kis tesco)
vagy bébihordozóba vittem elevea gyerkőcöt és akkor azt tettem rá a bevásárlókocsira (auchan, kistesco)
vagy mikor már nagyobb volt, az ajtóban hagytam a kocsinkat és beleültettem a bevásárlókocsiba :)
vagy amíg nagyon pici volt addig egy nap 3x mentem aboltba ha nagyobb bevásárlás kellett, közel volt, nem volt gond belőle, a picinek meg úgy is kellett a séta :)
én nem tennék olyan árút a babakocsiba amit még nem fizettem ki, nekem is úgy logikus, hogy nem lehet.
igaz nem egyszerű kicsivel a bevásárlás, de azért nem lehetetlen :)
Nehéz ügy a gyerekkel bevásárlás az biztos. Én 3 gyerekkel szoktam, egy élmény mondhatom :D
Legközelebb, ha ilyen üzletbe mész, ahol nincs kosár vagy nagyon sokat kell vásárolnod, akkor az elején keress egy biztonsági őrt, és szólj, hogy alulra fogsz pakolni, mert máshova nem tudsz. Szerintem így nem lesz gond.
Én ha nem találok kosarat, akkor keresek a pénztárak közelében.
Amit nem értek: miért nem raktad a gyereket a bevásárló kocsiba? Nálunk nagyon sok anyuka így csinálja, és addig a babakocsit a pénztár előtt hagyja (ha kisebb bolt).
Nekem sem jutna eszembe a babakocsi aljába pakolni... (pedig napi szinten járok bevásárolni egyedül)
Én is pakoltam a kocsi aljába, amíg kocsiztunk, valahol rettentően utáltam. Egyszer volt belőle galiba, amikor a fiam elhozta a tejszint, és nem fizettem...
Senki nem vette észre, ott én sem, úgy mentem vissza, hogy bocsi ez kimaradt...(és néztek rám, mint marslakóra, hogy ezért visszamentem...)
Igen a bizt.örnek dolga a az üzlet védelme. De nem a bunkósság. Legközelebb szólj vkinek, hogy segítsen(barátnő esetleg, akivel együtt sétálsz...)
Ha vasarolni megyek,akkor kenguruba teszem a fiamat.
Amig kisebb volt es a mozest hasznaltuk,arra keresztbe pont rafert a kosar de igy is utaltam mert igy is azt hittek csomoszor lopni akarok.
Engem a dm-es biztiorok szeretnek speciel tolvajnak nezni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!