Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Akik elhatàroztà...

Akik elhatàroztàk, h a baba szuletésétol fogva kulon szobàba lesz, azoknak sikerult ehhez tartani magukat?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 24. 19:35
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

Jessssszus de hogy is!!!!

a sajat szobájáb hagyom ha tudom:):):):)

2012. ápr. 25. 08:38
 22/23 anonim ***** válasza:
:) elsőre nekem is úgy jött le :) Bocsi! Itt hagyom :) Nem értettem :)
2012. ápr. 25. 09:49
 23/23 anonim ***** válasza:
Az én lányom még csak 2 hónapos, de még sosem aludt a mi ágyunkban éjjel. Mi sajnos 1 szobás lakásban lakunk, de egy válasz fallal le van választva a "gyerekszoba", így nem lát minket, és kicsit távolabb is van tőlünk. Éjjel mindig beviszem a saját ágyunkba, ott szopizik, és ha befejezte visszaviszem. Az elején nehezebb volt mindig kelni, de mostmár csak 1-szer kel, így teljesen jó. Napközben alszik néha a mi ágyunkban vagy a hasamon, de éjjel sosem. Reggel ő hamarabb kel, mint mi, de majdnem 1 órát egyedül eljátszik mielőtt szól.
2012. ápr. 26. 09:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!