Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Akik elhatàroztà...

Akik elhatàroztàk, h a baba szuletésétol fogva kulon szobàba lesz, azoknak sikerult ehhez tartani magukat?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 24. 19:35
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

Igen, nekünk sikerült.

Mindhárom gyerekünk kizárólag a saját szobájában a kiságyában aludt. Én sem aludtam sosem az ő szobájukban, csak a saját hálószobánkban.

2012. ápr. 24. 22:12
 12/23 anonim ***** válasza:
NEM! Én elterveztem, hogy külön fog aludni, de koraszülött lett, és amikor haza hozhattuk, másfél hónappal a születése után, jobbnak láttam, ha velünk alszik! Az ágyunk mellé tettük a kiságyát, és esténként ott aludt el, éjszakai etetésnél (keltenem kellett a kis súlya miatt) viszont mellettünk maradt az ágyban! Sokszor úgy aludt vissza tápszer után, hogy a mellkasomra fektettem büfiztetni, és elaludt! Reggel pedig úgy keltünk, hogy a mellkasomon volt! Mivel én is elaludtam büfiztetés közben! Egy éves, és még mindig velünk alszik! Nem zavar minket, mindhárman kialusszuk magunkat, ő végig alussza az éjszakát, és mi is tudunk tőle aludni!
2012. ápr. 24. 22:13
 13/23 anonim ***** válasza:

4,5 hónapos a fiam.A kezdetektől külön szobában alszik,de a szobájában van egy kihúzható kanapé.Ha este felkel szopizni akkor oda fektetem magam mellé.Eleinte minden szoptatásnál elaludtam mellette és csak a következő szopira ébredtem,mert nagyon kimerült voltam.Mostmár csak a hajnali szopinál alszok be :).

Nagyon jó hogy így döntöttünk.

2012. ápr. 24. 22:14
 14/23 anonim ***** válasza:
A lányom születésétől 2 éves koráig külön szobában aludt. Akkor bölcsibe került, én pedig mentem dolgozni, nagyon anyás lett. Így áttettük az ágyát a mi hálónkba. 3 évesen lett kész az új szobája, első perctől kezdve, minden zokszó nélkül ott aludt. A fiam pedig születésétől kezdve a nővérével alszik egy szobában. (5,5 éves és 14 hónapos)
2012. ápr. 24. 22:18
 15/23 anonim ***** válasza:
Igen mindkét fiamnál. Annyira megszoktak, hogy eleinte ha betegek voltak náluk aludtam, de még akkor se bírtak elviselni:) a nagy 6 éves mese után már elalszik magától kb4 eves koraig bent voltam adig nala míg el nem aludt. A kicsi még csak 7 hós, őt mar az egyedül elalvásra szoktatom, jobban mondva azt csinálom, hogy fél kilenckor ha alszik ha nem kijövök tőle. Nem szokott hisztizni ezen.
2012. ápr. 24. 22:40
 16/23 anonim ***** válasza:

Na, igen ezért akartam én is külön szobában altatni. De a kórházból hazajövet, nagyon gyenge voltam, és valami oknál fogva nem volt fekhely a szobájában, "csak" hintaszék. Így átvittem hozzánk, aztán később babakocsiba aludt és megelégeltem, h soha nem használja a kiságyát, és átköltöztettük a mi szobánkba.

Attól kezdve kb 1 hónapig végéig aludta az éjszakát. Aztán jött az ugrás, és megint kel éjszakánként.

Férjem volt nagyon oda, hogy nálunk aludjon.

Igazából én nem is nagyon kedvelem a szobáját, ahogy akkor megcsináltuk. Tervezem a visszaszoktatást, de akkor újra tervezem a szobáját!

Szóval én nem tudtam tartani magam!

2012. ápr. 24. 23:12
 17/23 anonim ***** válasza:
Mikor még terhes voltam jött fel megnézni a védőnő hogy milyen a baba szoba, mi kell még elég e neki a tér (erre amúgy nemtom mi szükség volt de mid1) Szóval mikor meglátta a szobát azt mondta hogy óóóóó Timikém hát ide neked is be fér egy ágy az elejére mikor haza hozod..... Csak néztem rá bambán mert ugye a kiságyon kívűl én nem akartam más ágyat oda... :) Hát nem is lett! Mi az első naptól külön szobába vagyunk, egymással szemben van a két szoba, ajtók nyitva (bizonyos esetekben zárva :D ) Szóval most 10 hónapos lesz és egyáltalán nem akar velünk aludni éjjel :) Reggelente a tápszert köztünk eszi meg 8kor és utána még szundizik egy kicsit ott velünk, de ekkor már tudja reggel van nem éjjel :) Remélem így is marad mert így mindannyian kipihenten ébredünk!
2012. ápr. 24. 23:20
 18/23 anonim ***** válasza:
Előző vagyok! Azt még hozzá teszem nem ítélem el azokat akik együtt alszanak :) sőt néha párommal meg is jegyezzük hogy milyen jó lenne oda bújni hozzá mikor szuszizik éjjel..... De ő nem igényli ezt....! Pont idén megyünk nyaralni és nekünk nincs utazó ágy... Hát nemtom mi lesz vele :(
2012. ápr. 24. 23:24
 19/23 anonim ***** válasza:

nem ......

uyg ne hogy vele alszok.....de jövö héten lesz az az idöpont amikor itt hagyom

19 hós csajszi

2012. ápr. 25. 07:03
 20/23 anonim ***** válasza:

19-es ezt hogy érted, hogy itt hagyom???

Ugye nem a lányodat akarod elhagyni??!!

2012. ápr. 25. 08:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!