Akik elhatàroztàk, h a baba szuletésétol fogva kulon szobàba lesz, azoknak sikerult ehhez tartani magukat?
Igen, nekünk sikerült.
Mindhárom gyerekünk kizárólag a saját szobájában a kiságyában aludt. Én sem aludtam sosem az ő szobájukban, csak a saját hálószobánkban.
4,5 hónapos a fiam.A kezdetektől külön szobában alszik,de a szobájában van egy kihúzható kanapé.Ha este felkel szopizni akkor oda fektetem magam mellé.Eleinte minden szoptatásnál elaludtam mellette és csak a következő szopira ébredtem,mert nagyon kimerült voltam.Mostmár csak a hajnali szopinál alszok be :).
Nagyon jó hogy így döntöttünk.
Na, igen ezért akartam én is külön szobában altatni. De a kórházból hazajövet, nagyon gyenge voltam, és valami oknál fogva nem volt fekhely a szobájában, "csak" hintaszék. Így átvittem hozzánk, aztán később babakocsiba aludt és megelégeltem, h soha nem használja a kiságyát, és átköltöztettük a mi szobánkba.
Attól kezdve kb 1 hónapig végéig aludta az éjszakát. Aztán jött az ugrás, és megint kel éjszakánként.
Férjem volt nagyon oda, hogy nálunk aludjon.
Igazából én nem is nagyon kedvelem a szobáját, ahogy akkor megcsináltuk. Tervezem a visszaszoktatást, de akkor újra tervezem a szobáját!
Szóval én nem tudtam tartani magam!
nem ......
uyg ne hogy vele alszok.....de jövö héten lesz az az idöpont amikor itt hagyom
19 hós csajszi
19-es ezt hogy érted, hogy itt hagyom???
Ugye nem a lányodat akarod elhagyni??!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!