Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nurofent fogzásra?

Nurofent fogzásra?

Figyelt kérdés

Gondoltam adnék a lányomnak este, de mikor és hogyan?

Most töri át az ínyét az első fogacska és nem sokat aludtunk előző éjszaka, sokat szenvedett. Az esti tápszer előtt adhatom?

2012. ápr. 24. 18:42
 1/7 anonim ***** válasza:
én lefekvés előtt szoktam fél adagot, ha meg éjjel sír, akkor megkapja a 2. felét
2012. ápr. 24. 18:46
 2/7 anonim ***** válasza:

Én amikor nyűgi időszak volt, beadtam lefekvés előtt 15-20 perccel, hogy hasson, mire aludni kell, úgysem hetekig nagyon rossz nekik, csak 1-2 nap mindig, amíg áttör.

Ha elalszik könnyebben, akkor az éjszakai sírásnál, ébredésnél sem késő beadni az adagot, de bátran add be az egészet, szerintem ha 2 részre szeded, kevésbé hatásos, de babája válogatja. :)

Dentinoxot is kenhetsz rá, ez max napi 3x a gél formátumút, azt könnyebb felvinni.

Érzéstelenít, elalvást könnyíti.

Dologéllel akárhányszor kenheted, ínypuhító.

Nálunk ez a kombináció vált be.

Az első pár fog volt csak nehezebb, az 5-6-7. már kb meg sem kottyant.

2012. ápr. 24. 18:50
 3/7 A kérdező kommentje:

Dologéllel szoktam kenni, de csak éppen addig hat amíg le nem nyalogatja teljesen, éjjel egyáltalán nem hat.

Esti tápszer közben szokott elaludni, és 1 órán belül ébred is. Mennyi számít nálatok teljes adagnak?

2012. ápr. 24. 19:08
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Dentinoxból vagy kettőt "elnyalogatott" nem használt semmit, még a másodiknak meg van fele de már elő se veszem, mert nem segít. Nem akartam gyógyszerezni, de amikor az x-dik éjszakát üvöltötte át és az egész család nem aludt, kapott nurofen szuszpenziót, akkor tud aludni, előre ritkán adom be, inkább ha felsír és tudom hogy nem az éhség miatt akkor adom be alszik tovább reggelig. A dobozon rajta van milyen korú mekkora súlyú babának mennyit lehet beadni, én a súlyát nézem mert kisebb mint a korabeliek.
2012. ápr. 24. 20:34
 5/7 anonim ***** válasza:
nekem gyógyszerész ajánlotta aki szintén adta az ő gyermekeinek. azt mondta lehet akár egy hétig is adni neki esténként. nem lesz tőle baja, az sokkal rosszabb ha a gyerek nem alussza ki magát,. ugyanez vonatkozik a Panadolra is.
2012. ápr. 24. 22:47
 6/7 A kérdező kommentje:

Végül nem adtam neki. Bekészítettem, de nem kelt olyan sokszor. Lehet, hogy túl vagyunk a nehezén.

Köszönöm a válaszokat!

2012. ápr. 25. 09:53
 7/7 anonim ***** válasza:

Olvasd el rajta, de 2,5ml a normál adag. Rajta van, hogy mennyi idős babának, milyen súlyú babának mennyi kell.

Nyugodtan add be, ha felsír, jobb, ha kialussza magát!

2012. ápr. 25. 13:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!