Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Citromfű teából mennyit igyon...

Citromfű teából mennyit igyon a babám, hogy hasson?

Figyelt kérdés

6 hónapos, kb 2-3 hete nem alszunk (Ő sem, mi sem) sem éjjel, sem nappal. Fogzik, elkezdett mászni, plussz szeparációs szorongásra utaló jeleket produkál (kimegyek a szobából ordít, férjemnél nem nyugszik meg csak nálam).

Teljesen padlón vagyunk már :(

Először homeopátis bogyóra gondoltam, de valahogy mégsem tudtam rászánni magam. Olvastam, hogy a citromfű tea hatásos álmatlanság, alvászavarok esetén. Van tapasztalatod? Megosztanád velem? Mennyi teát adjak babámnak, hogy legyen hatása?

2012. ápr. 24. 18:14
 1/7 anonim ***** válasza:
26%

Szia...

Nem vagyok benne biztos,hogy babáknak lehet e ilyet adni!

Szerintem nem...Viburcol kúp esetleg???

Az hasonló hasással bir elvileg!

2012. ápr. 24. 20:24
 2/7 anonim ***** válasza:
85%
Hát én még mindig inkább a teára szavazok mint hogy kúpozzam mindig. Mi is próbáltuk, én egy cumisüveggel adtam neki uzsonnára vagy délután, hogy mire megyünk fürdeni már kicsit lenyugodjon, így szépen megvacsorázott és aludt amíg éhes nem lett. De első nap ne várj csodát, lehet hogy fel fog ébredni. Mondjuk mi nem 6 hónaposak voltunk hanem 11, de én nem "félek" a gyógynövényektől, annyi vackot megeszik az ember, nehogy már pont ezek ártsanak.
2012. ápr. 24. 20:43
 3/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

Mindenképp kérdezek patikust is, csak nálunk olyan szerencsétlen mindegyik, gondoltam kicsit kiokosítom magam előtte.

Mekkora a cumisüveg? Én nem tudom, az enyém pohárból iszik.

2012. ápr. 24. 20:51
 4/7 anonim ***** válasza:
36%

"Először homeopátis bogyóra gondoltam, de valahogy mégsem tudtam rászánni magam."

de mért nem bírtad rászánni magad???a homeos bogyók mehetnek alsó korhatár nélkül de a citromfű teába nem vagyok biztos.

2012. ápr. 24. 21:41
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Citromfű tuti mehet 4 hónapos kortól.Mi kaptunk ajándékba alma-citromfű teát és a 4 hónap volt megjelölve.

Bocsi hogy nem a kérdésre válaszoltam.

2012. ápr. 24. 22:30
 6/7 A kérdező kommentje:
Ki fogsz röhögni....de leírom: az is úgy be van csomagolva, pont olyan, mintha gyógyszer lenne..... Persze ha kell, és betegségről van szó beveszzük, de "nem szeretjük" őket. Homeopátiát nem különösebben ismerjük.... Teákat meg szoktunk inni. Ennyi a dolog lényege, tudom, hülye vagyok...
2012. ápr. 25. 07:45
 7/7 anonim ***** válasza:

a müllerben van hipp jóéjt tea, lehet meg kéne próbálnod 6 hótól adható, citromfű és kammilla

[link]

2012. ápr. 25. 08:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!