Citromfű teából mennyit igyon a babám, hogy hasson?
6 hónapos, kb 2-3 hete nem alszunk (Ő sem, mi sem) sem éjjel, sem nappal. Fogzik, elkezdett mászni, plussz szeparációs szorongásra utaló jeleket produkál (kimegyek a szobából ordít, férjemnél nem nyugszik meg csak nálam).
Teljesen padlón vagyunk már :(
Először homeopátis bogyóra gondoltam, de valahogy mégsem tudtam rászánni magam. Olvastam, hogy a citromfű tea hatásos álmatlanság, alvászavarok esetén. Van tapasztalatod? Megosztanád velem? Mennyi teát adjak babámnak, hogy legyen hatása?
Szia...
Nem vagyok benne biztos,hogy babáknak lehet e ilyet adni!
Szerintem nem...Viburcol kúp esetleg???
Az hasonló hasással bir elvileg!
Köszönöm!
Mindenképp kérdezek patikust is, csak nálunk olyan szerencsétlen mindegyik, gondoltam kicsit kiokosítom magam előtte.
Mekkora a cumisüveg? Én nem tudom, az enyém pohárból iszik.
"Először homeopátis bogyóra gondoltam, de valahogy mégsem tudtam rászánni magam."
de mért nem bírtad rászánni magad???a homeos bogyók mehetnek alsó korhatár nélkül de a citromfű teába nem vagyok biztos.
Citromfű tuti mehet 4 hónapos kortól.Mi kaptunk ajándékba alma-citromfű teát és a 4 hónap volt megjelölve.
Bocsi hogy nem a kérdésre válaszoltam.
a müllerben van hipp jóéjt tea, lehet meg kéne próbálnod 6 hótól adható, citromfű és kammilla
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!