Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Citromfű teából mennyit igyak?

Citromfű teából mennyit igyak?

Figyelt kérdés
Nagy tea fogyasztó vagyok,minden nap iszom rooibos,zöld,gyümölcsös,fekete teákat,de gyógyteákat még nem fogyasztottam.Ma vettem Herbária citromfű(filteres)teát,tudom mire van,de azt nem tudom,mennyit lehet naponta meginni belőle?Kell szünetet tartani a fogysztásban?Azt olvastam,a gyógyteákat kúraszerűen kell használni,4hét fogyasztás,majd szünet.A citromfűre is érvényes?Köszi a válaszokat,szép estét!
2010. okt. 13. 19:27
 1/6 anonim ***** válasza:
Én szünet nélkül iszom,napi 1 vagy kettő pohárnyit.Néha előfordul,hogy kihagyok 1-2 napot,de akkor már érzem a hiányát.Igyad csak nyugodtan,bajod nem lesz tőle.
2010. okt. 13. 19:45
 2/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszod.Akkor napi 2-3csésze fogyasztható,amúgy nagyon ízlik,finom tea.De gondolom annyi nem iható,mint a többi teából,én mindíg úgy csinálom,hogy lefőzök két nagy kancsóval,és egész nap elfogyasztom.

Még egyszer köszi.

2010. okt. 13. 19:52
 3/6 anonim ***** válasza:
Kancsónyi az sok.Én 2 decis bögréhez teszek 1 filternyit.És ez napi kétszer.Elég jól nyugtat altat,ezt főleg az érezheti meg,aki ritkán issza.
2010. okt. 13. 20:02
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszi neked is,nem kancsóval fogom inni,csak írtam,hogy általában a teákat így iszom.
2010. okt. 13. 20:06
 5/6 anonim válasza:
napi 3 pohárnál ne igyál többet
2011. dec. 9. 15:54
 6/6 anonim ***** válasza:
napi max. 0,5 liter.
2011. dec. 9. 19:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!