Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nyugtassatok meg! Nem lesz...

Nyugtassatok meg! Nem lesz baj, ugye? 8hós kicsimnek minden este citromfű teából készítem a tápszert, hogy nyugodtabban aludjon. Ma nagyon nyűgi volt egésznap, a fogára gyanakszom, ezért kapott vibrocul-kúpot.

Figyelt kérdés

milyen hatása lesz együtt a kettőnek?

nem lesz baj, ugye?

4napja eszi a citromfű teás tápszert , és őszintént nem vettem észre hatását.

akkor csak nem lesz baj, ugye?

2009. márc. 26. 20:35
 1/9 anonim ***** válasza:
51%

szerintem nem lesz baja, mind2 természetes dolog.

de azért ne erőltesd a 2t egyben...

2009. márc. 26. 20:39
 2/9 A kérdező kommentje:

jaj, nem akartam egyszerre a kettőt.csak fürcsi után megkapta a kúpot, és etetés közbe jutott eszembe, hogy az meg a citromfű teából van.

:(

2009. márc. 26. 20:47
 3/9 anonim ***** válasza:
49%
1. vagyok. max. mélyebben fog aludni, de ha a citromfű nem hatott eddig sem, akkor ne parázz:))
2009. márc. 26. 20:48
 4/9 A kérdező kommentje:
köszi, apa is azt mondja nyugi, nem hisz ezekben a szerekben.
2009. márc. 26. 20:49
 5/9 anonim ***** válasza:

Nyugi, nem lesz semmi baja :)

én is próbálkoztam a citromfűvel, de nekünk sem jött be :(

2009. márc. 26. 20:58
 6/9 anonim ***** válasza:
89%

Szia!

A homeos szerek lényege, hogy nem lehet túladagolni őket hiszen csak természetes anyagokból van, különböző nagysággal higítva. Ez a potencia szám. A CH (és van még több fajta is). Azt mutatja hogy hányszoros higítása van. Tehát a Chamomilla CH 15-nek 15x-ös a higítása. Melyet a feltaláló után neveztek el. Különleges eljárással készülnek a készítmények és fontos tudni, hogy gyógyszerekkel együtt is alkalmazható mert nincs hatása más készítményekre. Az immunrendszert késztei az öngyógyításra. Ez persze csak egy lerövidített verzió amit elmondtam de a lényege ez.

A golyócskákból napi 2x5 golyóval kezdjél amennyiben azt is alkalmazni kívánod a babádnál, aztán emelheted akár 4x5 golyóra is ha szükséges az én lányomnak elég a 2x5 golyócska. Nagyon kevés babavízben feloldva. Fémmel nem érintkezhet a szer és elektromos dolgoktól távol kell tartani, alufóliába csomizva. Én a fehérneműs fiókban tartom amikor nem kell. Ha a babád még nem tud pohárból inni, akkor van a Panadolban és a Nurofen szirupban is adagoló. Én is azzal adtam be neki amikor kissebb volt. Sőt most este is. Előtte és utána fél órán át nem ehet és nem ihat. És mentolos dolgokat sem kaphat. Tehát párologtatni sem szabad Pl. mentolos illóolajjal mert gyengítheti a szer hatását. A homeos szereknek van egy olyan tulajdonsága hogy némelyeknél az első 3-5 napban felerősödhetnek a tünetek, de az én lányomnál ez nem fordult elő. A Viburcolt pedig mindíg éjszakára adom neki. A lefekvés előtt közvetlenül. Kicsit nyugtat, kicsit fájdalom csillapít és lázra is jó. De napi 3x lehet adni ha jól emlékszem. Nekünk egynél több még sosem kellett. Üdv: 11 hós kislány anyukája

2009. márc. 26. 20:58
 7/9 A kérdező kommentje:

köszönöm, már tényleg megnyugodtam

:)

2009. márc. 26. 21:17
 8/9 anonim ***** válasza:
68%

Szia!

Pontozzatok le nyugodtan, de én nem szoktatnám hozzá minden este a citromfüves tápszerhez.

Lehet,hogy most nem veszed észre a hatását, de egy idő után meg majd nem tudod miért nem alszik a sima, citromfű nélküli tápszertől.

2009. márc. 26. 22:13
 9/9 anonim ***** válasza:
Szia,az én fiam 5hónapos,kb 2hónapja úgy főzöm magamnak a szoptatós teát,napi 1x 2L-t,hogy ahhoz teszek citromfű teát is.Mind a magam,mind a babó nyugtatására.És van hatása,sokkal nyugtalanabb,ha nem iszok 1-2 napig.
2009. márc. 27. 08:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!