Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mikor adtál először paradicsom...

Mikor adtál először paradicsomot babádnak? "nyersen"

Figyelt kérdés
2012. ápr. 24. 18:07
 1/9 anonim ***** válasza:
8 hónapos volt, amikor a kertbe kiment, meglátta a paradicsomot amit leszedtünk, egyet "ellopott" és elkezdte enni. Megmostam neki gyorsan, és befalta. Nem lett tőle baja, imádja azóta is. Most 1,5 éves.
2012. ápr. 24. 19:06
 2/9 anonim ***** válasza:
1 éves a lányom,mostanában kezdetem neki adni..
2012. ápr. 24. 20:25
 3/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat!

Azért tettem fel a kérdést,mert a kisfiam 16 hónapos,a tejen és az édességen kívül már mindent eszik,eddig semmilyen étellel nem volt gond.

Tegnap adtam neki uzsira paradicsomot és este 11-1-ig úgy sírt mint még soha,és csak arra tudok gondolni,hogy a paradicsomtól fájt a hasa!

2012. ápr. 24. 20:43
 4/9 anonim ***** válasza:
Másfél éves, és tegnap evett a szendvicséhez! Eddig is evett ilyen nagyon pici darabod, de megrágta, és kiköpte! Tegnap ette meg először szendvicshez!
2012. ápr. 24. 22:06
 5/9 anonim ***** válasza:
1 evesen adtam eloszor, semmi gondot nem okozot
2012. ápr. 24. 22:16
 6/9 anonim ***** válasza:
Eddig csak paradicsomos ételeket evett, azokat viszont nem bírja. Pirosra csípi a popsiját a kaka. Nyáron még megpróbálom a saját kertünkben termett paradicsomot (a most kaphatót még én sem eszem meg, mert az csak úgy néz ki, mint a paradicsom), de ha az sem válik be, akkor száműzzük. :)
2012. ápr. 24. 22:49
 7/9 anonim ***** válasza:
ja, 2 éves. :)
2012. ápr. 24. 22:49
 8/9 anonim ***** válasza:

A lányom kb. 9 hónaposan kapott először, de az egész teste tele lett tőle kiütéssel. Vártam következő nyárig, amig szabadföldi paradicsom lett, és azt adtam neki, már bírta a szervezete. Ekkor volt kb 16-18 hónapos.

Aztán télen nem kapott.

Most húsvét óta kap, és ahol a bőrére csöpög a leve bizony kicsapja, az egész álla csupa pötty.

2012. ápr. 24. 22:55
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2012. ápr. 25. 07:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!