Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogy teszel el télre babádnak...

Hogy teszel el télre babádnak paradicsomot?

Figyelt kérdés

nemsokára érik a mamámnál a paradicsom, és szeretnék eltenni télre a kislányomnak. hogy érdemes eltenni tartósító nélkül? Úgy gondoltam hogy leszedem a héját (forró vízben), utánna turmixolom. És mehet a mélyhűtőbe. De hogy távolítsam el a magját? vagy nem baj ha belekerül, megeheti attól?

köszönöm

2010. júl. 16. 11:23
 1/8 anonim ***** válasza:
én meghámoztam, kicsit megpároltam és átpasszíroztam, így nem maradtak benne magok.
2010. júl. 18. 13:14
 2/8 A kérdező kommentje:
mivel paszíroztad át?
2010. júl. 18. 13:15
 3/8 anonim ***** válasza:
gondolom paradicsom paszirozóval nyomta át,ahogyan elteszik a paradicsomlevet is!
2010. júl. 18. 13:23
 4/8 anonim ***** válasza:
Paradicsompaszírozóval.
 5/8 anonim ***** válasza:
paszirozoval,ha az nics akkor szurobe ontesz kicsit es kiskanalla atnyomkodod a szuron,igy pepet kapsz.
 6/8 anonim ***** válasza:
első vagyok. nekünk nincs itthon passzírozónk, úgyhogy nagyon pici lyukú szűrőn passzíroztam át.
2010. júl. 18. 13:29
 7/8 anonim ***** válasza:

Én úgy terveztem, hogy forró vízbe belerakom, lehúzom a héját, 4 felé vágom, kimagozom és lefagyasztom.

Szerintetek úgy jó?

2010. júl. 18. 16:52
 8/8 A kérdező kommentje:

szerintem jó, én is így akarom, csak az a bajom hogy a magokat hogy szedjem ki? de a passzírozó jó ötlet, beszerzek egyet :-)

köszönönm a válasokat

2010. júl. 18. 17:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!