Kötött valaki biztosítást a terhességére?
Elsö vagyok,
habár németországban élek, de nekünk az iteni ügynökünbk mondta hogy gyermekre 1 éves koráig nincs biztosítás. Mi is meglepödtünk, de ez van.
Amit itt valaki leírt egy tök durva biztosítás, mert tuti hogy bekövetkezik valami, és még többet fizet mint amit betettél, tuti nem ez a fö bevétele a cégnek, mert ebbe tönkre menne, de ha van ilyen akkor kössetek, mert simán jól jártok.
8. válaszoló vagyok
Én írtam a Med Helpről. Én csak akkor kaptam többet mint amit befizettem, mikor az első szülésem volt, de azt is csak az idő miatt. Éppen lejárt az 1 év várakozási idő és komplikáltabb szülésem volt 1 hetes kórházi tartózkodással. Ezért kaptam több pénzt, mint amit befizettem, de szerintem ez egyfajta "bevállalás" volt az Uniqa-tól, hiszen ha utána lemondom a szerződést, ők járnak rosszul. De én azóta is, 4-5 éve fizetem és azóta sem kellett (szerencsére) másért fizetniük. Így végeredményben ők járnak jobban. :) De nekem megnyugtató, hogyha véletlenül baj lenne, akkor van ez. Most viszont tudom, hogyha megszületik a következő babám, ismét kapok egy kis pénzt, ami nagyon jól fog jönni! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!