Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Egyedül hagynátok egy 10hós...

Egyedül hagynátok egy 10hós babát éjszaka a lakásban amikor már alszik 1-2 órára úgy, hogy kb.40 percenként felnéztek rá?

Figyelt kérdés

Nem szokott felébredni álítólag.

(nem rólam van szó!!)

2009. jún. 21. 17:28
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
86%
Mi 10 évesek voltunk mikor igy egyedül mertek hagyni minket.10 hóst semmiképp nem hagynék egyedül,udvarra ha kimennék max bébiőrrel és kb. 20 percre.De szép csendben megébredhet,felállhat és bármit magára ránt.2. emeletenmeg mge se hallja ha vmi gond an.
2009. jún. 21. 17:58
 12/17 A kérdező kommentje:

Bébiőrrel én is kimegyek, az más. Mi is kint beszélgetünk a párommal esténként a teraszon de ott vagyunk 10 méterre a szobájától. Még simán is meghallom, ha felébred.

Mindegy, csak azt hittem én vagyok túl aggódós.

2009. jún. 21. 17:58
 13/17 anonim ***** válasza:
77%
Istenem, mennyire hülyék. Tényleg erre lett kitalálva a bébiőr. Teljesen felelőtlenek. Sajnálja azt az 5ezrest rá? ....
2009. jún. 21. 18:42
 14/17 anonim ***** válasza:
55%
Még a 2,5 éves lányomat sem hagyom egyedül! Az előttem szólóval egyet értek, egy trauma a gyereknek, ha nem találja a szülőt, mikor fel kell.
2009. jún. 21. 19:07
 15/17 anonim ***** válasza:
65%
De durva! Bármi történhet amíg nincsenek ott. Meg az hogy felébred, és hiába hívja az anyját! Én meg a tárolóig sem merek lemenni, mert néha előfordul, hogy a babakocsiban marad amit vásárolok. Inkább viszem le magammal megint a 4.-ről.
2009. jún. 21. 19:12
 16/17 anonim ***** válasza:
49%
biztosan nem. még nagyon pici a babánk, de egyelőre nem tudom, mikor merném ezt megcsinálni. valóban nagy trauma lehet neki, ha esetleg felébred, és nincs ott senki! és miért pont 40 percenként??? érdekes hozzáállás, szegény kicsike!
2009. jún. 21. 19:55
 17/17 anonim ***** válasza:
61%

en sem tudnám megtenni...amíg alszik, persze kifutok a szeméttel, feltakarítom az erkélyt, teregetek, ilyesmi, de ez egyik sem tart soká és persze, mindig rá-ránézek kozben. Nappal. Ejszaka így is picit tartok tole, hogy ha felébred, keresni kezd és csak el ne induljon a mi szobánk felé (15 hos, nem kiságyban alszik). amíg a kiságyat használtuk, attol tartottam, hogy csak fel ne álljon, és ki ne hajoljon. sosem lehet tudni, és párszor már kivégzett a torpe olyan dolgokat, amikre mi szulok nem is gondoltunk volna...

Vagy nagyon-nagyon nyugodt emberek, vagy bele sem gondolnak.

2009. jún. 21. 21:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!