Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szerintetek mennyi az esélye,...

Szerintetek mennyi az esélye, hogy bevezetik az Erzsébet utalványt?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 23. 10:20
 1/10 anonim ***** válasza:
Nem sok.
2012. ápr. 23. 10:30
 2/10 anonim ***** válasza:
Nagyon remélem hogy nem sok!!!!!!!
2012. ápr. 23. 10:37
 3/10 A kérdező kommentje:
Tudtok esetleg valami konkrétumot hol is tart most az ügy?
2012. ápr. 23. 10:39
 4/10 anonim ***** válasza:
Én is bízom benne, hogy nem vezetik be, de hallottam egy nyilatkozatot, amiben egy politikus azt mondta, hogy ha az állam ad valamit, akkor joga van eldönteni, hogy azt milyen formában adja. Ezek után nem biztos, hogy sok jóra számíthatunk.
2012. ápr. 23. 10:54
 5/10 A kérdező kommentje:
Csak azt nem értem hol vannak ilyenkor a tüntető emberek.Évekkel ez elött még a másik kormány idején minden sza..ért az utcán voltak most meg semmi sőt...
2012. ápr. 23. 10:56
 6/10 anonim ***** válasza:
Nemrég hallotta, hogy nem vezetik be. Bár nekem mindegy lenne, mert boltban a családi pótlék többszörösét elköltöm havonta, akkor nem mindegy, miben fizetek? Akik annyira ellene vannak, ők nem járnak vásárolni? (mielőtt azt mondanátok, hogy nem mindegy, hogy hol fogadják el, már sok helyen elfogadják, sőt ha bevezették volna, bővítették volna a listát)
2012. ápr. 23. 11:40
 7/10 anonim ***** válasza:

Nálunk ez úgy van, hogy a csp-ből adom fel a hó elején esedékes csekkeket, a bevásárlást pedig a 10.-én érkező fizetésből oldjuk meg.

Ezért nem mindegy. Persze át lehetne csoportosítani a pénzeket, hogy a fizuból maradjon a hó eleji csekkekre, de nálunk ez már így bevált.

2012. ápr. 23. 11:44
 8/10 anonim ***** válasza:
6-os válaszolónak:én is szoktam vásárolni,csak ahol mi lakunk,csak a legdrágább boltban fogadják el.
2012. ápr. 23. 14:03
 9/10 anonim ***** válasza:
Szerintem ez nem normális dolog hogy Erzsébet utalványban akarják adni a pénzt, kezdjük ott hogy az oviba sem fogadják el én mindig a csp ból fizetem be az ovi egy részét az étkezést ha a gyereknek kell esetleg valami pl ( gyógyszer) abból szoktam venni és nagyon sok minden van amit nem lehet abból megoldani
2012. ápr. 23. 14:23
 10/10 anonim ***** válasza:
Nem lepne meg, ha ezek az idióták még a havi fizetést is utalványban adnák, hogy dögölnének meg! Nekem bele kell adnom a családi hiteltörlesztésbe, néha kell új ruha, cipő, akármi. Nem cigizek és nem iszom alkoholt. Bözséből hogy tehetném meg mindezt??
2012. ápr. 26. 18:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!