Dr. Nika Erzsébet gyermekorvos Dunakeszin, jár valaki hozzá? Vélemények róla, elégedettek vagytok vele?
Figyelt kérdés
2010. jan. 14. 06:49
1/8 anonim válasza:
igen, én régóta hozzá járok, és szerintem nagyon jó orvos.
2/8 anonim válasza:
Szia.Tudom,régi a kérdés.De engem érdekelne,hogy tényleg magánorvos-e?
3/8 A kérdező kommentje:
Szia! Igen magánrendelője van Dunakeszin,de hetente egy alkalommal(szerdán) a Madarász kórház rendelőjében is rendel(Gyöngyösi út)állami keretek között.A Henix.hu-n megtudhatsz róla többet.Szuper orvos, (asztmában ,allergiában profi).
2010. jún. 11. 06:36
4/8 anonim válasza:
És még egy olyan kérdésem lenne,hogy mennyire drága ha Dunakeszi rendelőbe viszem(ott lakunk)a kisfiamat?
5/8 A kérdező kommentje:
Azt hiszem az első vizsgálat 5700FT volt , a konroll 3000Ft, de megéri nekem mind a két gyerek aszthmás a lányomat 10évig kezelte nagyon súlyos eset volt, most a kisfiamat is ő kezeli, akit a mi gyerekorvosunk kapásból kórházba akart küldeni a doktornőnek eszébe sem jutott ilyesmi, ugyhogy ha ilyen jellegű problémával szeretnél hozzá fordulni bátran tedd.Ha van kérdésed szivesen válaszolok.
2010. jún. 14. 06:00
6/8 anonim válasza:
Szia.Az én kisfiam ekcémás,sokmindent nem ehet.Sajnos az ekcéma miatt hajlamosabb asztmára meg allergiára.Ezért gondoltam rá,hogy talán jobb lenne ő gyerekorvosnak.Meg a mostani gyerekorvosunk...hát...inkább nem irok véleményt,mert az elég csunya lenne.
7/8 anonim válasza:
Én felnőtt vagyok és asztmám miatt mentem a magán rendelésre.
Szerintem nagyon kedves, hogy milyen a szaktudása? Még most nem tudom, de bízom benne hogy jó kezekbe vagyok.
Van valaki akit ugyanezzel kezel?
És bevált?
8/8 anonim válasza:
kb 15 éve ő volt a gyerekorvosom :D
és még élek
de már ezek szerint idős lehet. emlékezni semmire nem emlékszem csak a rosszízű gyógyszerekre
viszont nem féltem tőle, pedig alapvetően nem szerettem a felnőtteket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!