Anyósom az 13 hós fiamnak babát vett ajándékba. A párom is és én is nagyon kiakadtunk, de nem szóltunk egy szót sem. Rosszul tettük?
A fiúk miért ne játszhatnának babával? -egyrészt. Másrészt, ha nem tetszik, nem adod neki.
Ha meg valami gondod van, közöld, mert nem fogják tudni, hogy gondod van!
Amúgy én is inkább kocsiztam, öcsém babázott, és a napokban tettünk számadást lányunk játékairól: 2 babája van, és vagy 10 autója... imádja az autókat tologatni. Ez most akkor baj? -szerintem nem!
Minden fiús szülőnek ajánlják, hogy legalább 1 babát vegyenek neki, mert pl a kommunikációt és szituációs játékokat is gyakorolhat rajta. Mielőtt orvoshoz mentek el lehet otthon játszani, hogy a dr bácsi megvizsgálja a babát, stb. Persze nem kell az utcára is magatokkal vinni, de mégis mi baja lesz tőle, ha otthon babázik?
Attól meg ne félj, hogy megint babát vesz az anyós. Főleg ha látta a reakciódat. Amit szerintem eltúloztál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!