Halat de hogyan? Vettem halkonzervet, minőségit. De hogyan adjam a 10 hónapos babámnak? Csnáljak belőle valamit, pl tésztával, vagy rizzsel, avgy csak így simán magában adjam a konzervet?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 21. 10:23
11/16 anonim válasza:
Megkérdezhetem miért konzerv halat adsz neki?Én mindig vagy frissen veszem vagy fagyasztva a szálkamentes halacskát,aztán vagy összefőzöm valamilyen zöldséggel(krumpli,répa,cukkini),és pépesítem vagy natúr oliván megsütve adom a kisfiamnak,úgy is nagyon szereti.Mondjuk ő már 15 hónapos,de most nem is ez a lényeg.
12/16 anonim válasza:
Olvass egy kicsit utána pl. a híres-hírhedt pangasius filének. A legrosszabb, amit a babának (és felnőttnek egyaránt) adhatsz. Volt is már erről nem egy, nem kettő elborzasztó cikk fotókkal a neten, hogy mik mennek az ilyen halak feldolgozása során. Ha egy ilyet végignézel, elolvasol, az a minimum, hogy az ember bele kifordul...
13/16 A kérdező kommentje:
Azért adom ezt neki, mert nálunk nem nagyon lehet jó minőségű halat kapni. Ami mirelit az egy rakás moslék sütés után. Lazacot szokott kapni, de azt csak módjával. Én speciel sehol nem találok megfelelő halat számára, de magunknak sem. Ezért is adok neki konzervet. És egyébként finom :-) Szereti, miért nem kapjon. A paradicsomosat azt nem szereti, de a sima olajos halat azt nagyon csípi. Szépen lecsöpögtetem neki és kész. Te nem adsz a babádnak konzerves halat?
2012. ápr. 24. 11:58
14/16 A kérdező kommentje:
Pangasius filét soha de soha nem ennék, és nem is adnék a gyerekemnek.
2012. ápr. 24. 11:59
15/16 A kérdező kommentje:
Frissen hol veszel szálkamentes tengeri halat?:-)) Én is szoktam neki venni fagyasztottat...de szerintem rémes az ízük, az nem hal íz hanem vízes trutymó.
2012. ápr. 24. 12:00
16/16 anonim válasza:
Általában Auchanban.Nálunk elég jó a halpult,és mondjuk ok hogy nem annyira friss hogy most halászták,de frissnek mondható.Pangasiust meg ne adjál már neki könyörgöm,nem láttad azokat a filmeket amik erről a halfajtáról szólnak? Én tőkehalat vagy hekk filét veszek neki fagyasztva,ha jobban megy a szekér akkor lazacot.frissből nagyobb a kínálat,de általában lazac vagy afrikai harcsa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!