Tésztát hogyan adnátok 10 hós babának? Tonhalat adnék neki, és látom h tésztával spagettivel paradicsomosan adják. A tésztát hogz adjam? Meg tudja rágni?
Ha még nem adtál neki darabost, akkor szerintem ne tésztával kezd, mert az esetleg könnyen leszalad a torkán.
Próbálkozz előbb kenyérhéjjal vagy kiflivel. De persze figyelj rá.
Aztán ha szépen megy a rágás, akkor jöhet a tészta.
Amúgy hány foga van?
Elsőnek: miért fulladna meg? Ha már tud rágni, akkor simán eheti a tésztát, nem fog megfulladni.
Az én kisfiam már 10 hónaposan javában darabosat evett.
Ha már tud rágni,a kor a kemény kis ínyeivel elnyamnyogja.
Ha még nem tud, akkor tényleg a kiflivéggel kezd!
Elsonek uzenem normalis vagyok, te pedig mashol engedd ki a felgyulemlett duhodet.
Kifliveget evett mar, kenyeret is,8 foga van,koszonom a valaszokat, kiveve az elsot mert az eleg primitv volt.
Szep napot!
Meg tudja rágni, nyugi. Egyébként lehet kapni durum betűtésztát is, abból is készítheted, vagy egy picit át is turmixolhatod az egészet. Meg fogja tudni enni, pláne ha van már 8 foga.
Kisfiam 8 hós korától evett ilyeneket picit átturmixolva, és egyetlen foga nem volt még akkor!!!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!