Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Halat de hogyan? Vettem...

Halat de hogyan? Vettem halkonzervet, minőségit. De hogyan adjam a 10 hónapos babámnak? Csnáljak belőle valamit, pl tésztával, vagy rizzsel, avgy csak így simán magában adjam a konzervet?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 21. 10:23
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
én tésztávala adtam, hagymás-paradicsomos szósszal.
2012. ápr. 21. 10:23
 2/16 anonim ***** válasza:
Én kenyérrel adom vagy tésztával és valamilyen szósszal :)
2012. ápr. 21. 10:26
 3/16 A kérdező kommentje:
Ezer köszönet a gyors válaszokért.
2012. ápr. 21. 10:28
 4/16 anonim ***** válasza:
Paradicsomos-halas tészta: pici olajon aprított fokhagymát megfuttatsz, rádobsz egy konzerves rio mare tonhalat (olajosat vagy vizeset, mindegy, de lecsöpögtetve), egy konzerves aprított héj nélküli paradicsomot - lehet paradicsompüréből vagy házi paradicsomléből is csinálni -, bazsalikom, petrezselyem, pici só, és összerottyantod. Aztán natúr tömlős sajtot (én Lidl-ben veszek from'dor krémsajtot, ez tartósító és egyéb mű izé mentes), és összeforralod picit. Főtt durum penne vagy spagetti tésztával összekevered a szószt, esetleg még sajtot reszelhetsz a tetejére.
2012. ápr. 21. 10:58
 5/16 anonim ***** válasza:
én magában adom, pici olajjal, citromlével, vagy párolt zöldséggel körítve.
2012. ápr. 21. 11:07
 6/16 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó én TÉGED imádlak :-D

Te mindig olyan jó kajákat írsz, hogy csak ámulok bámulok. Már az első ondatokból tudom, hogy Te vagy az!:)

Nagyon köszönöm századszor is a receptet, mert megint itt álltam mint egy po:cs, hogy most akkor hogy csináljak paradicsomos szószt...konzervből lehet..stbstb. És tessék...jöttél Te és meg is oldottad az én nagy gondomat.

Egyébként szorgalmaznám, hogy írd össze a receptjeidet, és add ki nyomtatásban! Szerintem nem csak én vagyok egyedül akinek gondot okoz a gyereke normális etetése. Ugyanis aki nem tud főzni (pl.én) annak, el sem hiszitek Ti (akik tudnak főzni), hogy mekkora gondot okoz a mindennapi normális ételnek az asztalra tétele.

2012. ápr. 21. 11:09
 7/16 A kérdező kommentje:
10:58-nak :-)
2012. ápr. 21. 11:10
 8/16 anonim ***** válasza:
Igazán nincs mit. :))) Jó étvágyat hozzá! Nálunk épp tegnap is ez volt a kaja, mert mindannyian nagyon szeretjük. :)
2012. ápr. 21. 11:11
 9/16 anonim ***** válasza:
Szia, én krémet szoktam csinálni belőle: 2 pici konzerv olajos, de lecsöpögtetett Rio Mare tonhal, 2 evőkanál tejföl, egy kiskanál puha vaj, citromlé, petrezselyem zöldje. Összeturmixolom és frissen sült kenyérrel adom a 11 hósomnak (adtam 10 hósan is), a kenyeret is én sütöm.
2012. ápr. 21. 11:26
 10/16 A kérdező kommentje:

Óóóó..ez is nagyon jó. Mondjuk már evett tejfölös kaját, én nem kóstoltattam vele külön, mert az anyósom megelőzött:) Adott neki tejfölös karfiolt, de nem lett baja...szóval gondolom ehet tejfölt is :-)

Köszi mindenkinek!

2012. ápr. 21. 17:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!