Nektek is fél a gyereketek a fűtől?
Az én kisfiam is félt, amikor először találkozott vele (olyan 8 hónapos lehetett). Pár alkalom után megszokja :-)
Tavaly a Balatonba nem ment bele, mert sáros az alja :-)))
Az enyém is félt a fűtől. De még hasznát is vettük. :) A kertben kiterített nagy pokrócról tutira nem mászott le, mert hozzá sem mert érni a fűhöz. :) Aztán megszokta.
De utána jött a homok. Azt sem merte megfogni. Ma már vígan homokozik. :) 18 hónapos.
Az én kisfiam 7 hónapos, múlt héten voltunk a papájánál, aki egy tanyán lakik a világvégén. Jó vastag, puha fű van nála az udvaron, mintha egy pihe-puha szőnyeg lenne.
Na szóval, gondoltuk játsszunk kint egy kicsit, nem árt a levegő, meg hogy szokja a természetet (panelban élünk). Hát, úgy elkezdett nyüszíteni... De nem adtuk fel, odaültünk mellé, és lefoglaltuk. A végére megszokta, de végig kb. olyan fejet vágott, hogy: ez meg milyen szőnyeg? és miért tesztek ide, mivel érdemeltem ezt ki tőletek?
Már tud mászni, de ott egy fél métert sem volt hajlandó moccanni, csak ott ült/feküdt, és nézett értetlenül.
Nyáron megyünk legközelebb, nagyon remélem, hogy akkor már más lesz a hozzáállása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!