Oltás utánra szervezhetek programot?
Most kapja a babám a legelső oltást ( 2 hónapos). Úgy hallottam, utána eléggé alszanak, és mivel amúgy is be kell mennünk a városba, lehet gond ebből? Vagy jobb neki az otthoni nyugalom?
Más: hallottam,hogy ilyenkor nagyon sírnak. Ha úgy ütemezem, hogy utána rögtön megszoptatom, az jó ötlet, igaz, az megnyugtatja?
nem a legelsőt, hanem a másodikat
a legelső a BCG oltás volt amit a vállába kapott a kórházban még..
Az első rengeteget segített...no komment.
Most inkább ne menjetek sehova, vidd haza, legyen nyugalomban, mert lehet, hogy nyűgös lesz.
Meglátod hogy viseli, és a következő oltásnál már tudni fogod, hogyan reagál. Nekem pl. egyik sem lázasodott be, a legnagyobb volt kicsit nyüszisebb aznap.
3 gyerkőcös anyu
szerintem segítettem
legalább az anyuka tisztában van vele hogy a babának ez a második oltása.
persze ezt lehet a kis combijába kapta
egyébként meg ha nem tetszik nem kell reagálni.
no komment meg ilyenek..
Kisfiamat eddig egyik oltás sem viselte meg (kopp-kopp), de aluszékonyabb sem lett tőlük, és szoptatásra sem volt szükség, utána már pucéran kacérkodott a védőnővel a mérlegen :) Pedig direkt kendőben vittem, hogy az majd plusszban megnyugtatja.
Első oltás utánra azért nagyon fix programot nem szerveznék, mert az is lehet, hogy jobban felzaklatja.
Köszi mindenkinek a válaszokat. Ő nem egy nyűgös baba, de majd kiderül, mi lesz, legfeljebb lemondjuk a programot. Arra gondoltam, talán kicsit aluszékonyabb utána, és akkor könnyebb vele közlekedni is.
ja, amúgy ilyen emberek az életben is nagyobb arányban vannak jelen: úgy érzi, tud valamit és ezt feltétlenül meg kell osztania, főleg, hogy végre kijavíthat valakit. Csak azt nem veszi észre, hogy baromira nem a tárgyhoz szól hozzá, eltereli a témát, nem ad előremutató megoldást, attól függetlenül, hogy igaza van. Pl. mikor az azt hittem-re azt mondják, hogy hinni a templomban kell. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!