Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Van olyan akinek a babájánál...

Van olyan akinek a babájánál kimaradt a mászás? Nem volt gond belőle?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 19. 17:13
 1/7 anonim ***** válasza:
Nos...nálunk, illetve nála lehet, hogy ki fog maradni, emrt csak kúszik kúszik, azt a napokban felállt, mostanra egyre gyakrabban áll fel, ma már tolt maga előtt valami ládát, azzal lépegetett is. Pont ma gondoltam rá, talán ő kihagyja a mászást. Védőnő valamelyik nap azt mondta, hogy ha ki is hagyja nincs baj, vagy mászni vagy kúszni kell, jó ha mindkettő, de nincs baj ha csak az egyiket csinálja. Egyébként én egy tucat olyan gyerekkel találkoztam akik kúsztak, aztán felálltak, később pedig másztak. Szóval csak a sorrend volt más:) Én nem izgulok, ettől függetlenül kiváncsian várom a válaszokat:-)
2012. ápr. 19. 18:30
 2/7 anonim ***** válasza:
Előző vagyok: *azt = aztán
2012. ápr. 19. 18:31
 3/7 anonim ***** válasza:
Fiam is kúszik és feláll. Járunk vele gyógytornászhoz, ő nagyon ragaszkodna hozzá, hogy másszon, mert az igen is kell. DE mégis mit csináljak vele, ha ő térdelni és felálni akar? Szerintem lehet, hogy majd később bepótolja. Van ismerősöm, aki előbb járt, aztán mászott csak és most mégis főiskolára jár, szóval nem lett hülye.
2012. ápr. 19. 18:41
 4/7 anonim ***** válasza:
:-) Én is sok olyat ismerek akik kúsztak, felálltak, aztán másztak, nincs ebben semmi. Többek között én is így voltam,aztán 4 diplomás egészséges felnőtt nő lettem.
2012. ápr. 19. 20:16
 5/7 A kérdező kommentje:
Igen nálunk is hasonló a helyzet.Kúszik kúszik és kúszik:D Igaz ő még nem állt fel még csak a térdein áll.Mondjuk ő mászva megtett kb 2 métert ,illetve csak akkor használja ha másképpen nem tudja az adott dolgot megközelíteni.De ez kb 2 szer volt.
2012. ápr. 20. 11:49
 6/7 anonim ***** válasza:
Lányom 16 éves, fiam 12. Egyik sem mászott és nem is kúszott. Semmi gondjuk nem lett belőle. Jeles tanulók és rengeteg versenyre járnak az iskolát képviselve. Ismerősöm lánya mászott és mégis diszlexiás.
2012. ápr. 20. 12:06
 7/7 anonim ***** válasza:
Nekem is először felállt a fiam (10 hónaposan), és utána kezdett mászni. Gyógypedagógus barátnőm és a védőnő is azt mondta, hogy nem baj a sorrend, lényeg, hogy ne maradjon ki ez a mozgásforma.
2012. ápr. 20. 12:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!