Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 10 hónapos lányom pár napja...

10 hónapos lányom pár napja elkezdett mászni, bár csak pár"lépést" tett. Nagyon örültem neki de azóta abba hagyta. Gond lehet?

Figyelt kérdés

2012. ápr. 7. 17:50
 1/7 anonim ***** válasza:
Pár nap és meg sem tudod állítani:) Az én apróságom is minden új mozgásnál így csinált. Megmutatta, hogy mi következik, pár nap kihagyás, esetleg 1-2 hét, majd nem akarta abbahagyni. Ne aggódj, minden ok.
2012. ápr. 7. 18:01
 2/7 A kérdező kommentje:
Akkor nem mi vagyunk az egyetlenek.:DBár ő is minden új mozgásnál bemutatta ,hogy ezt is tudja aztán kb 1-2 hétre abba hagyta.Csak azért is aggódom mert már 10 hónapos...
2012. ápr. 7. 18:28
 3/7 anonim ***** válasza:
Nyugi, nagyon hamar összeérnek mozgásban a gyerekek! A kutyát nem fogja érdekelni, hány hónaposan kezdett el egy-egy új formát. Biztos észrevette volna doki, védőnő, ha valami nem stimmel, de te is írod, hogy csinálja, és ez a lényeg. Nálunk a 9. hónap volt mozgalmas. Addig kényelmes babóm volt, de épphogy mászni kezdett, felült, követhetem egész nap, mint az árnyék. Szóval a te lányod is beindulhat. Ha bizonytalan vagy, kérdezz rá védőnődnél, de - így látatlanban - szerintem nem kell aggódnod.
2012. ápr. 7. 18:43
 4/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Az én kislányom is 10 hónapos. :) Nagyon lusta volt, és 5 hónaposan még forogni sem akart. Ekkor küldött minket a védőnő gyógytornára. Mondanom sem kell, féltem, hogy baj van e. De azt mondta a doki , hogy mivel nagy súllyal született (4550 gr) már a végén nem volt helye a pocakomban és pár izma letapadt. Mászni ő is két három hete mászik, de már azóta felül hason fekvésből is, feláll bármi melett és megy is a bútorok mentén... le sem lehet lőni... Azt mondják, járni hamarabb fog, mint 12 hónapos lenne. És már persze gyógytornára sem járunk. :)

2012. ápr. 7. 18:49
 5/7 anonim ***** válasza:
játszatok mászós, csalogatós játékokat úgy, h ti is négykézláb vagytok a padlón
2012. ápr. 9. 21:18
 6/7 anonim ***** válasza:
és előbb ült a babád,mint mászott?
2012. ápr. 10. 08:57
 7/7 A kérdező kommentje:
Igen mindig játszunk,mi is sokat mászunk négykézláb,de csinálja ő sokat azzal nincs gond csak mindig szét csúszik a lába:)Nem akkor ült fel miután négykézlábra állt.Köszönöm a segítséget
2012. ápr. 10. 18:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!