Virbucol kúpról tapasztalatok?
Figyelt kérdés
Gondolkoztam rajta, hogy veszek, mert a kisfiam nagyon megviseli a fogzás. Nektek bevált? Hogy adagoltátok?#virbucol
2012. ápr. 18. 15:35
1/6 A kérdező kommentje:
Viburcol.. Elnézést! :)
2012. ápr. 18. 15:36
2/6 anonim válasza:
Bevált naponta (éjjel 1) darab kúp s aludt én mondom hatásos pedig volt pár pokol éjszakánk de ez nagyon nagyon sokat segitett
tudok küldeni neked pár darabot irj privit probáld ki
5/6 anonim válasza:
Este kapott 1 kúpot, ébredt ugyanúgy, aztán már reggel is kapott semmit nem ért. Aztán a nagyokos aki tanácsolta a kúpot azt mondta, hogy 2 óránként adjam neki, sőt akár óránként adhatom, mert nem lesz baja tőle. Akkor rájöttem, persze, hogy nem lesz baja tőle, persze, hogy nem használ, hisz nincs is benne semmi. Illetve nem sok minden lehet benne, ha egy 6 hónapos gyereknek akár óránként lehet adni:/
Szerintem egyszerű parasztvakítás ez is mint minden homeós dolog.
6/6 anonim válasza:
Babája válogatja,mi sem vagyunk egyformák!Nálunk bevált,Dologél-el kombinálva.Este szokott kapni kúpot,van hogy felsír,de mégsem szenvedi végig az éjszakát.Napközben ha látom hogy igényli,akkor kap.Viszont a barátnőméknél nem vált be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!