Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen hatásai vannak a...

Luna20120323 kérdése:

Milyen hatásai vannak a málnalevél teának és hányszor kell inni belőle egy nap?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 18. 14:06
 1/7 anonim ***** válasza:
Segíti a szülést! A 36. héttől napi egy csésze, az utolsó héten liter számra ihatod!
2012. ápr. 18. 14:15
 2/7 anonim ***** válasza:
azt mondják, hogy könnyebben tágul tőle aki issza, nekem semmit nem segített
2012. ápr. 18. 14:38
 3/7 A kérdező kommentje:
És a megtermékenyülésben segíthet?
2012. ápr. 18. 17:58
 4/7 anonim ***** válasza:
2. vagyok én úgy tudom, hogy 36. hét előtt nem szabad inni mert beindíthatja a szülést, gondolom akkor aki babát szeretne annak sem szabad
2012. ápr. 18. 19:58
 5/7 anonim ***** válasza:

Málnalevél tea: valóban a tágulást segíti. nekem bejött: vajudás alatt aludtam, és mikor fel kelltem ki voltam tágulva, és pár nyomásra meg lett a baba.

A megtermékenyülésben azt hiszem a méhpempő segít, vagy legalábbis ilyen témában olvastam róla. Nézz utána

2012. ápr. 19. 09:28
 6/7 anonim ***** válasza:
Napi 2-3 bogre mensi 1. napjatol kb 10 napig elosegiti a peteerest. Nekem rendbehozta a rendszertelen ciklusaimat, kismamakent pedig az utolso par hetben ittam, mar mire elkezdodott a vajudas 2 centis voltam, es a szulesem is konnyu volt. Persze azt nem tudom, hogy a teatol-e :)
2012. ápr. 19. 17:25
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Utána néztem mielőtt vettem volna de a neten több félét is lehet olvasni,kíváncsi voltam melyik igaz!
2012. ápr. 20. 10:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!