Málnalevél teát ki ismeri? Mire lehet inni? Miben segít?
Figyelt kérdés
2012. márc. 6. 18:40
1/6 anonim válasza:
Nekem a szülés megkönnyítésére javasolták, a 34-36. hét között érdemes kezdeni, tehát én egy olyan hónap múlva nekilátok. :)
3/6 A kérdező kommentje:
Sok helyen olvastam málnalevélről azt, hogy megkönnyíti a szülést, és tejet is csinál, de a peteérést sehol. Hol tudnék utána olvasni?
2012. márc. 6. 19:13
4/6 anonim válasza:
Málnalevél tea
30 g
A málnalevél tea a peteérést támogatja, a petesejt minöségét, a hüvelyi nyálka mennyiségét és minöségét javítja, az ovulációs teszted erösebb és egyértelmübb lesz, a tüszörepedésedet elörébb hozhatja.
A málnalevél teát a ciklus elsö felében a menstruáció elsö napjától a tüszörepedésig igyuk, napi 2-3 csészével. Csészénként 1 teáskanálnyit forrázzunk le és hagyjuk állni 10 percig.
Sikeres terhesgörbéket itt találsz: [link]
ezt most találtam: [link]
5/6 A kérdező kommentje:
A patikust kérdezgettem, hogy jó e a teherbeesésre, de igen bizonytalanul válaszolt, így én is elbizonytalanodtam.
Nagyon köszönöm a válaszokat!
2012. márc. 6. 19:46
6/6 anonim válasza:
Én ittam hetekig de egyszer csak szörnyű székrekedésem lett tőle, így abbahagytam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!