Ha babysitter-em van akkor már egy rossz anya vagyok, aki nem foglakozik a gyerekével?
Figyelt kérdés
Itt Magyarországon miért ítélnek el minket babysitteres anyukákat!? Nappal nincs velünk csak Péntek és szombat esténként! De lassan csinálni kell napközben is a vállalkozást és akkor többet lesz a gyerekkel!2012. ápr. 17. 22:41
11/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Akkor ezek szerint vagyunk egy páran akik nem mint mumus gondolnak a sitterekre! valaki írja a nagyis storit...... Mintha én írtam volna! Párom anyukája sőt még a pelenkát is fordítva adta rá egyszera gyerekre :O Egy hónapos volt mikor elmentem ügyet intézni, aztán egy fél óra múlva szinte sírva hívott hogy a gyerek aki egyébkét full nyugodt ordít meg állás nélkül....! Mikor haza jöttem és megláttam a pelust persze nevettem de megkérdeztem tőle hogy hogyha magán a bugyi fordítva lenne nem fészkelődne folyton???? :D :D Szóval én meg a mamis anyukákra vok kicsit féltékeny :D na de én így más meg úgy!
2012. ápr. 18. 11:37
12/17 anonim válasza:
Nekem ninc és nem is volt,mert nem engedhetem meg anyagilag. De hogy a gyereknek miért lenne rosszabb ,hogy csak vele foglalkozik egy nomális,megbízható személy,minthogy a bölcsödőben 20 másik gyerekkel együtt vigyáznak rá,az számomra is rejtély. Szerintem csak irigységből mondják.
13/17 anonim válasza:
Szerintem van különbség a között hogy valaki néhány órára, vagy alkalomra hagyja valakire a gyerekét legyen az babysitter nagyszülő vagy ismerős, és a között ha valaki teljes mértékben lepasszolja a gyerek nevelését a babysitternek vagy a saját szüleinek. Nem mindegy. Mivel páromat is babysitterek hada nevelték fel, és nem azért mert kényszerből vissza kellett mennie dolgozni az anyjának hanem csak, mert így volt kényelmes, ezeket az anyákat én is elítélem, akkor ne szüljön. DE az hogy néha van olyan teendőd amit gyerekkel nem vagy nehezen lehet elvégezni vagy néha szórakozásra kikapcsolódásra vágysz és akkor vigyáz valaki a gyerekre az teljesen normális dolog, semmi kivetni való nincs benne. Másfelől az emberek többsége azért ítéli el azt akinek babysittere van mert irigy arra hogy ő megteheti, legalábbis azt gondolja hogy ott akkor irtó sok pénz van, pedig lehet hogy ingyen vagy fillérekért dolgozik az a babysitter de az is lehet hogy nem, de ahhoz sincs senkinek semmi köze. Szóval a lényeg ettől nem leszel rossz anya, bocsi kicsit értelmetlenre és hosszúra sikeredett.
14/17 anonim válasza:
ha nem a sitter neveli fel helyetted, akkor semmi gond szerintem. ahhoz, hogy a dolgaidat elintézd jól jön a segítség. nincs abban semmi rossz, néha pár órára. én mondjuk olyan dinka vagyok, hogy anyut kivéve nem merném másra bízni, de ez az én bajom.
15/17 anonim válasza:
Nekem is van jò egy hònapja, 14hòs a lànyom. Nem volt màs vàlasztàs mert a fèrjem smmibe nem partner, rokon nincs a közelben, ha nèha eljött anyòs csak azèrt is mindent màshogy csinàlt... Miòta megszületett nem aludt àt egy èjszakàt sem ès olyan szinten kifàradtam hogy így alakult... Most màr rà merem bízni mert muszàj nappal aludnom egy-egy òràt de az elsô hetekben velük voltam ès mindent együtt csinàlunk. Itthon mèg nem hagytam vele mert most a pihenès az elsô, bànt hogy ide jutottam de erre szüksèg volt. Nem èrzem magam rossz anyànak, beismertem hogy full egyedül kifàradtam, sok gond is èrt, soha nem terveztem hogy legyen sitter de nekem így alakult. Mivel ô fizetèst kap, neki elmondhatom mit szeretnèk ès nem pròbàl ellenkezni mint egy rokon...
16/17 anonim válasza:
Nincsen semmi gond a babysitterrel! Egy arany szabálya van: legyen állandó ember!! Akár a gyerkőc több éves koráig. Az ősközösségben is többen vigyázta a gyerekekre, ez csak a mai individualista nyugati társadalmak sajátja, hogy minden egyedül az anyára marad!!! Ez a nem normális!!
Ha meg tudjátok tenni és biztosítva van az állandó ember, akihez a kicsi tud kötődni, akkor nyugodtan lehet időszakosan!
Hogy kit idegesít ez? Az irigy és emellett primitív embereket! Magasról kell rájuk t..ni!
17/17 anonim válasza:
Nekem is volt babysitter-em mikor pici voltam, sajnos a nagyszüleimre sosem számíthattam. A szüleimnek vállalkozásuk van, ezért döntöttek a babysitter mellett, de ez nem befolyásolta a mostani kapcsolatomat a szüleimmel :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!