S OS Sóskát főztem habarással. De a natúr joghurt romlott volt amit beletettem. Ha megeszi a baba, lehet baja?
IGEN!!!! Felnőttnek is lehet baja, nemhogy babának.
Komolyan nem értem a kérdést... Romlott kajával etetni a babát?!?!? Mi a következő? Szemét?
Szerinted??
Te megennéd. nem hiszem. De a babádnak, a legdrágább kincsednek a világon meg odaadnád?? Már maga az hogy megkédezel egy ilyet abszurd!!
Teljesen mindegy, hogy direkt vagy sem, a lényeg az, hogy romlott az egész főzelék.
Boríts a wc-be és főzz valami mást!
Vagy Te meg fogod enni és azt nem tudod, hogy együtt egyétek e a babáddal?
Nem is értem, hogy miért vagy felháborodva a normális válaszokon, hiszen mindenki azt írta, hogy ez már sajnos kuka.:(
Senki sem írta hogy direkt tetted a kajába, csak azt hogy abszurd a kérdés. Gondolom a válaszolókban fel sem merült volna hogy megetetik ezt a babával, ezért reagáltak ilyen hevesen.
Ha romlott ételt főzöl, legyen az hús, tejtermék, akármi, akkor az az étel nem ehető, vagyis kuka. Bosszantó, de ki kell dobni, nem érdemes kísérletezni.
Gonolom, szerencsetlen kerdezo nem tervezi odaadni igy az etelt, hanem odaadta, MIELOTT eszrevette volna, hogy romlott joghurtot tett bele. Vagyis, megfozte, odaadta a babanak, majd eszrvette, hogy rossz volt a joghurt, amit beletett. Ez szerintem elofordulhat.
Egyebkenet kb. 5-8 oran belul kihanyhatja vagy mehet tole a hasa, de ha holnap delelottig minden oke akkor nem lesz gond.
Legkozelebb kostold meg, mielott odaadod az etelt a babadnak, es ne aggodj, nagy baja nem lesz remelhetoleg. Esetleg ha valami nem oke, akkor reggel hivd fel azorvosotokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!