Dévény módszer kinek mennyi idő alatt segített?
Szia,szám szerint mi 35*voltunk devenyen,persze közben fejlődött a fiam.3 hósan kezdtük heti két alkalommal.Ő is hipoton a neurologus is mondta.Amikor már mászott akkortol erősítő torna volt,az meg 30*.Én már nem viszem,mert jár szépen,a háziorvos szerint sem kell már,most majd kíváncsi vagyok a neurologus véleményére is!Q gyogytornasz
szerint meg kene vinnem,de úgy gondolom,h az orvos. tudja van e baj,arról nem is beszelve,h nem olcsó!
Én is türelmetlen voltam mint te.
5 hetes kora óta hordjuk a babám,mert feszes a nyaka.
Most 4 hónapos. Kb. a 10. alkalom után kezdtem elkeseredni,hogy nem látok olyan eszeveszett javulást, mint azt sokan írják pl. itt is. Már-már gondolkodtam,hogy keresek mást, mert lehet,hogy a terapeuta nem a legmegfelelőbb,amikor a sors az utamba sodort egy anyukát, akinek a fia is a mi terapeutánkhoz jár, és akinek azt mondták a szüléskor, hogy mozogni sem nagyon fog tudni az oxigénhiány miatt.
A kisfiú most lesz két éves, és már segítséggel lépeget.
Ezt jelnek vettem!
Utána hirtelen elkezdte a gyerekem olyan szépen tartani a fejét, hogy meglepődtem. Sőt már egyszer hasról hátra is megfordult.
Szóval türelem. Nem mindenkinek segít két alkalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!