Mi a véleményetek arról, hogy bölcsődében, azért a kinti cipőben tartják a gyerekeket egész nap, hogy gyorsabb legyen az öltöztetési idő?
Teljes mértékben igazad van, de abban nem értek egyet, hogy csak 10 perc stb érvek, és a gondozónők álláspontját is megértem. Sokan, köztük sok szülő is lenézi a gondozónői munkát, azt hiszik könnyű, móka és kacagás ellátni egy csoport gyereket, ez nem így van, és ha egy gyerek még plusz bekakil, elesik, beteg lesz stb borul az egésznapirend, és kapkodás van hogy betudjanak jönni az udvarról ebédre, mindenki tiszta ruhában, pelusban és kézzel üljön az asztalhoz majd szintén hasonlóan rendezetten kerüljön ágyba. Viszont, aki nem bírja ezt munkatempót, és nem képes tiszteletben tartani a szülő kérését, aminek nem is kellene kérésnek lennie, mert ez magától értetődő lenne, az válasszon másik szakmát magának, mert gondozónőnek nem való.
Bölcsődei gondozónő és anyuka
Az én lányom is bölcsődés,de szerencsére ilyenre nem volt még példa nálunk.Szigorúan vigyáznak a rendre,tisztaságra,ha szülői van se mehetünk be a csoportba cipőben.Elég érdekes,hogy nálatok ilyen előfordul,jól tetted,hogy szóltál.Különben meg akármennyi gyerkőc is van,a gondozőnőknek kötelességük odafigyelni és átcserélni a gyerekek ruháját,cipőjét.Azért kapják a fizetést hogy rendesen ellásák egész nap a gyerekeket,hiszen a szülő rájuk bizza!
A mi bölcsinkben a kéréseket is próbálják mindig betartani,mert az ő érdekük is az együttműködés a gyerekek érdekében.
Én kihívnám az ANTSZ-t.
Csak az a gond, hogy miután beszéltél a gondozónőkkel, és ha beszéltél az igazgatóval is, tudni fogják, hogy te voltál....nincs másik bölcsi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!