Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogyan adagoljam a sinlacot,...

Hogyan adagoljam a sinlacot, ha cumisüvegből szeretném adni? Valakinek van ilyen tapasztalata?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 16. 21:31
 1/6 anonim ***** válasza:
Hát, elvileg tudod olyan híggá tenni hogy cumisüvegen át is tudja enni a babád, bár még nem próbáltam. Mennyi idős a pici? Miért nem próbálod meg kanállal adni neki? Igazából szerintem amit Te szeretnél az már annyira híg lenne hogy szinte semmi tápláló nem lenne benne, csak víz.
2012. ápr. 16. 21:40
 2/6 krisztivan ***** válasza:
Én volt amikor csőrösből kellett adjam neki.Én úgy csináltam,hogy két kiskanál sinlacot tettem a pohárba és mindig pici vizet hozzá.Közben pedig mindig próbálgattam,hogy mi az a sűrűség ami még kijön a lukon.Szerintem ez elég jó módszer,bár nem a leggyorsabb:-))
2012. ápr. 16. 21:42
 3/6 anonim ***** válasza:
én kivágtam a cumi végét, és akkor nem kellett olyan hígra csinálni :)
2012. ápr. 16. 22:32
 4/6 A kérdező kommentje:
9 hos.A doki most ezt irta fel es azt mondta adjam neki uvegbol.Tapi helyett irta.Par napig ezt kell adnom.Lefekves elott uvegbol iszik.Akkor mar nem kanalaz.Reggel nem gond a kanalazas.:-)
2012. ápr. 16. 22:50
 5/6 anonim válasza:
Mi is simán kivágtuk a cumit. A mai napig úgy kapja, minden probléma nélkül.
2012. ápr. 21. 13:34
 6/6 A kérdező kommentje:
Szereztem X-es cuclit (MAM), kicsit hígabbra csinálom és szuperül megy a dolog! :)
2012. ápr. 21. 21:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!