Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogyan tudnám rávenni a...

Hogyan tudnám rávenni a babámat, hogy cumisüvegből igya meg a tápszert?!

Figyelt kérdés

Nyolc hónapos kisfiam, és nem hajlandó, nem tud cumisüvegből inni. Nem is lenne gond, mert szépen eszik kanállal, és napközben pohárból iszik, de éjjel még felébred és igényelné a cicit, amit én oda is adok neki, de mivel szinte üres nagyon fáj ahogy szívja...

Próbálom mindig cici nélkül vissza altatni, de fél óra múlva újra ébred. Régebben amíg volt tejem evett és aludt is vissza reggelig...

2012. ápr. 13. 10:44
 1/6 anonim ***** válasza:
próbálgasd a cumisüveg fajtákat. nekem 3.próbálkozásra az avent vált be,vékony cumisból,hajlitottból nem volt hajlandó inni. aventnek,tomme tippee-nek cicformájú a cumirésze,azt sztem el fogja fogadni. kitartás!!!
2012. ápr. 13. 10:48
 2/6 anonim ***** válasza:

Szia.Ne erőltesd a cumisüveget.Isten ments!

Vegyél neki csőrös poharat és néhány napig és éjszaka gyakoroljátok.Hamar ráálnak a dologra.De,ha mégsem tetszene neki akkor itasd pohárból aztán tedd vissza az ágyába egy kedves játékkal.

2012. ápr. 13. 10:48
 3/6 anonim ***** válasza:
Ha szépen iszik pohárból, itasd pohárból éjjel is. Mindegy miben kevered neki a tápot, nem?
2012. ápr. 13. 10:52
 4/6 A kérdező kommentje:

:-) A következő cumisüveg fajtákat próbáltuk (tiszta pénzkidobás volt) :Tommee Tippee, Mam, Chicco, és a Dm-es, na az utolsóból néha a vizet megissza napközben szoktam próbálgatni..

Akkor megpróbálom a csőrös pohárból éjszaka, de eddig abból csak a vizet itta meg, próbáltam már napközben abból is tápszert adni, de csak néz rám mint egy hülyére, hogy mit akarok?! :-)

2012. ápr. 13. 10:52
 5/6 anonim ***** válasza:
Ilyet még nem hallottam. Nem lehet könnyű. A csőrös pohárhoz nem könnyű hozzá szokatni, nekem is csak néz, hogy mit akarok, pedig csak vizet kapna, ha inná. Így még marad a víz cumisüvegből. Pohárral még bevallom nem próbáltam. Hogy csinálod??
2012. ápr. 13. 10:58
 6/6 A kérdező kommentje:
Ahogy elkezdtük a hozzá táplálást elkezdem pohárból itatni, amikor már a csőrösből szépen itta, akkor elkezdtem sima pohárból itatni, ha nagyon szomjas akkor abból azért még megy mellé, de egyébként nagyon ügyesen kortyolja, olyan cuki amikor iszik :-)
2012. ápr. 13. 11:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!