Hogyan tudnám rávenni a babámat, hogy cumisüvegből igya meg a tápszert?!
Nyolc hónapos kisfiam, és nem hajlandó, nem tud cumisüvegből inni. Nem is lenne gond, mert szépen eszik kanállal, és napközben pohárból iszik, de éjjel még felébred és igényelné a cicit, amit én oda is adok neki, de mivel szinte üres nagyon fáj ahogy szívja...
Próbálom mindig cici nélkül vissza altatni, de fél óra múlva újra ébred. Régebben amíg volt tejem evett és aludt is vissza reggelig...
Szia.Ne erőltesd a cumisüveget.Isten ments!
Vegyél neki csőrös poharat és néhány napig és éjszaka gyakoroljátok.Hamar ráálnak a dologra.De,ha mégsem tetszene neki akkor itasd pohárból aztán tedd vissza az ágyába egy kedves játékkal.
:-) A következő cumisüveg fajtákat próbáltuk (tiszta pénzkidobás volt) :Tommee Tippee, Mam, Chicco, és a Dm-es, na az utolsóból néha a vizet megissza napközben szoktam próbálgatni..
Akkor megpróbálom a csőrös pohárból éjszaka, de eddig abból csak a vizet itta meg, próbáltam már napközben abból is tápszert adni, de csak néz rám mint egy hülyére, hogy mit akarok?! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!