Ha sokáig cumisüvegből issza babám a tápszert tényleg rosszak lesznek a fogai? Milyen tapasztalataitok vannak?
Nem tudom mi az osszefugges nalunk de teny hogy sokat cumisuvegeztunk taszert illetve teat is kapott uvegbol. Sajnos rosszak is llettek a fogai, bar biztos van koze hozza az uvegnek mert csak elol a felso negy rossz ami leginkabb hozzaert a cumihoz.
Igy utolag mar tudom, hogy ejjel nem kene uveget adni ha megis akkor csak tiszta vizet. Ejjel lelassul a nyaltermeles emiatt jobban megmaradnak a szajban a fogszuvasodashoz vezeto anyagok.
Most a masodik fiamnal okosabb probalok lenni, mert a dokink szerint azert ez nagyreszt genetika. Egyenlore o csak cicizni hajlando ugyhogy meg nincs gondunk az uveggel es eleve poharazni szoktatom majd.
2.5 éves nagyon sokat iszik.
Cukor teszi tönkre a fogát nem a cumisüveg. Nekünk szinte csak vizet iszik így gyönyörűek a fogai.
Én lányaim is abból itták 2 ill. 4 évig. A kisfiam is abból issza 21 hós lesz. Én ezen nem filózok. Szerintem is a cukor teheti tönkre nem az hogy üvegből issza. Baromság. Egyébként egyiknek sem volt rossz foga, sőt szép fogaik voltak.
Nyugodtan add neki üvegből. Örülj, hogy megissza a tápit, hisz abban minden fontos benne van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!