Milyen tapasztalataitok vannak a Stokke Xplory-val?
Kérem, hogy csak olyanok írjanak, akiknek volt/van Stokkéjük!
Érdekelne mik az általános tapasztalataitok róla?
Szerintetek hány éves korig használható (megfelelő rácsatlakozóval)?
Szia!
Szeretem,nagyon könnyű tolni,fordulni vele.de ha moast lennék terhes nem venném meg,mert nekünk már 370.000ftban van,de ennyit viszont nem ér.amikor kinéztük,nagyon jónak láttuk.de én úgy látom,mintha a babámnak kényelmetlen lenne.aztán lehet a nagy overál miatt akármilyen babakocsiban feszengne szegény.
egyébként nagyon jó.ha pl étterembe megyünk,simán betölti az etetőszék funkciót,sőt,ha elutazunk,vagy akárhol vagyunk simán megetetem benne a picit.mármint olyan magas,mint egy etetőszék.szerintem
olyan 2 éves korig lesz jó.terepen annyira nem jó,sík terepen szinte magától megy.
Nagyon szeretjük a Stokkét! Városban, járdán szoktam tologatni, ott hibátlan, nem terepre való, ezt a gyártó sem titkolja. A mózesben még múlt héten is feküdt a 7,5 hónapos, korához képest nagy babám, a hordozót csak azért nem használtuk sokáig, mert vállban szűk volt neki kb. 5 hónaposan a Maxi Cosi hordozó.
Nyáron fogunk egy új sportkocsit venni, mert a közelben van egy strand és oda nem szívesen viszem Stokkéban.
belefér, a szempont nálunk nem az árára, inkább a minőségre és funkciókra helyeződik. mi is 3 babára tervezzük, szval örülök, ha kibir 3 gyereket :)
mózest én nem rendeltem hozzá, mert úgy voltam vele, hogy októberben fog születni, az első időkben gyakran leszünk itthon, ha elutazunk, akkor hordozóban szállítjuk, és mikor majd jönnek a tavaszi nagy séták, addigra meg már vagy 6hós lesz, és felesleges.
már megrendeltem egy ideje, még várjuk az érkezését.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!