Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » STOKKE Xplory babakocsit...

STOKKE Xplory babakocsit használóktól kérdezhetek? Lent

Figyelt kérdés

Sziasztok,

érdekelne pár dolog.

Mennyire rugalmas/rugós a kereke, bukkanóknál nem huppan a baba? :)

Érdemes-e nyári szettet/téli szettet venni?

Az Izisleep hordozó/autósülés meddig jó a babának, kb. súly? 13 kg van írva, de biztos ez? Pl télen beöltözve.

Köszi :)

2012. febr. 7. 18:31
 1/7 anonim ***** válasza:

Szia! Bocsi az OFFért. Nemrég én is nézegettem a Stokke babakocsikat. Főleg, hogy most ajándék hordozót is adnak sok helyen. Aztán rábukkantam erre: http://www.youtube.com/watch?v=GkhfD3N9MGM

2012-es modell és sok színnel fekete vagy fehér vázzal is kapható és huzata ugyan úgy utánrendelhető:)Az ára 170e mózes nincs hozzá az árban, de van neki is és van sok fajta ami kompatibilis is vele.

Csak azért írok, mert én bánom, hogy hamarabb nem volt (vagy nem vettem észre mert már néhány hónapja kijött) most tervezem a régim eladását miatta.

Még van egy nagyon jó, de sajnos Mo-on nem kapni. Azért nézd meg ha érdekel. Nagyon szép alakja van.

[link]

Bocsi még egyszer, hogy az idődet raboltam.

2012. febr. 7. 18:54
 2/7 A kérdező kommentje:
köszi, nekem épp az tetszik a stokke kocsiban, hogy magasan van a baba, és ahogy nézem, a linkelt 2 babakocsi esetében nem így van sajnos, ezért szeretném a stokke babakocsit :)
2012. febr. 7. 19:28
 3/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Nem huppan a baba,bár nem nagyon terepre való.nehezen lehet tolni göröngyös úton,egyébként,szinte tolni sem kell.a téli szett szerintem hülyeség,de nagyon szép.az én fiam megőrülne a téli szettben,ki se lát szegény.nyári szettet sem fogok venni.mi nem vettük meg a hordozóját ,mert 85.00

2012. febr. 7. 21:27
 4/7 anonim ***** válasza:
85.000 lett volna és úgyis hamar kinövi.maxi cosit vettünk hozzá,mondjuk az is 50.000re jött ki adapterrel.most 7 hónapos és már másik ülése van,mert kabátban nagyon kényelmetlen neki.
2012. febr. 7. 21:29
 5/7 A kérdező kommentje:

Köszi!

Nekem sem terepre kell, csak ha véletlen benéz 1-1 földút, bírja. Pesten lakunk egyébként.

Az tetszett meg a téli szettben, hogy hőszigetel. A nyári oldalán a kupolán viszont hálós, szerintem ott simán besüt a nap. :) Ami meg nem jó.

Adnak ajándékba valamit, ezen gondolkozom, hogy mit kérjek. Téli szett, nyári szett, hordozó...

Nekem is már nagy a babám, nem hiszem, hogy kihasználnánk a hordozót, ami van, már azt sem szereti, épp gyerekülést készülünk venni helyette.

2012. febr. 8. 10:29
 6/7 anonim ***** válasza:
Ha ajándékba adnának én a téli szettet kérném amúgy.legfeljebb nem tenném rá az elejét.
2012. febr. 8. 11:00
 7/7 anonim ***** válasza:
Én is a téli szettet kérném. A Stokke hordozó picit szűknek tűnt, nekünk Maxi Cosi Cabriofix volt, igazán sose öltöztettük be különösebben a babát, mert Maxi Cosi bundazsákot használtunk hozzá, ami meleg, sétához pedig mózest (augusztusi baba). Így is kinőttük vállban a hordozót (a MC nagyon tágas) és 0-18 kg-s ülést kellett venni helyette.
2012. ápr. 22. 14:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!