Hol vegyek 10 hós kisfiamnak cipőt? Már lépeget, és hamarosan menni is fog.
én olyat választanék, aminek a sarokkérge kemény, hogy tartsa a sarkat, de a talpa hajlékony.
pl clarck első lépés cipők, Elefanten, vagy valami megkaptuk-de-kinőttük-mire-szezonja-jött "használt" Pediped cipi
amúgy én már kínai boltban is találtam 5 ezerért kívül-belül bőrcipőt, aminek hátul kemény volt a sarokkérge, a bokarész is tartott (kényelmesen párnázott darab volt amúgy), aminek a talpa nem volt merev egyáltalán. Szóval ki lehet fogni jókat. És a magyar Maus tanoda cipőket is ajánlom, azok közül is volt több fajtánk, mindegyik jó volt eddig.
Az az igazság, hogy ha tényleg minden fontos tényezőre odafigyelsz, ami szükséges egy jó babacipőhöz, akkor nem nagyon találsz olcsóbbat.
Talán próbáld meg a JOY Vásárlási Láz-kor megvenni, május 11-12-13-án lesz, és részt vesznek cipőboltok is az akcióban, így 20%-kal olcsóbban meg tudod venni. PL. Adidasnak jó kis babacipői vannak, de talán a Humanic-ban is van jó. NÉzd meg, hogy melyik boltok vesznek részt benne:
Meg ha szerencséd van, nyerhetsz 100 ezer Ft költőpénzt is a Vásárlási LÁzra, próbáld meg, alíg kell érte tenni, hátha... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!