Szeretnek csinalni kisfiamnak alagutat, valaki csinalt mar, hogy kell csinalni?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 15. 12:52
1/4 anonim válasza:
Nekünk van egy játszó matrac otthon, ez elvielg a hordozható ágyhoz van, ezt az ágya és a szekrény közé hajlítottam ívban és imádja. néha a végéhez teszek neki takarót és így még hosszabb. de pl kifaszíthetsz valami közé takarót az alatt is végig tud mászni. egy nagy karton dobozból is tudsz csinálni.
3/4 anonim válasza:
2.vagyok, nézz körül itt:
4/4 anonim válasza:
Ha olyanra gondolsz, amilyenre én (gyakorlatilag ilyen cső): merevítőnek veszel pár hulahoppkarikát, ezek lesznek a váz. Valami merev, erős anyagot, lehetőleg ponyvát veszel, rávarrod adott közönként a karikákra. Az erős anyag azért fontos, mert különben összecsuklik. Ha csak puha anyagot találsz, abból is meg lehet csinálni, csak akkor ki kell kötni a két végét valamilyen bútorhoz, hogy megálljon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!