Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szeretnek csinalni kisfiamnak...

Szeretnek csinalni kisfiamnak alagutat, valaki csinalt mar, hogy kell csinalni?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 15. 12:52
 1/4 anonim ***** válasza:
Nekünk van egy játszó matrac otthon, ez elvielg a hordozható ágyhoz van, ezt az ágya és a szekrény közé hajlítottam ívban és imádja. néha a végéhez teszek neki takarót és így még hosszabb. de pl kifaszíthetsz valami közé takarót az alatt is végig tud mászni. egy nagy karton dobozból is tudsz csinálni.
2012. ápr. 15. 13:23
 2/4 anonim ***** válasza:
Miért nem veszel? Nem drágák.
2012. ápr. 15. 13:48
 3/4 anonim ***** válasza:

2.vagyok, nézz körül itt:

[link]

2012. ápr. 15. 13:50
 4/4 anonim ***** válasza:
Ha olyanra gondolsz, amilyenre én (gyakorlatilag ilyen cső): merevítőnek veszel pár hulahoppkarikát, ezek lesznek a váz. Valami merev, erős anyagot, lehetőleg ponyvát veszel, rávarrod adott közönként a karikákra. Az erős anyag azért fontos, mert különben összecsuklik. Ha csak puha anyagot találsz, abból is meg lehet csinálni, csak akkor ki kell kötni a két végét valamilyen bútorhoz, hogy megálljon.
2012. ápr. 15. 19:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!