Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Volt már olyan, hogy egy...

Volt már olyan, hogy egy kisbabáról azt gondoltátok, hogy Úr Isten de csúnya szegény? Ha igen hogy nézett ki?

Figyelt kérdés
Anyukám szerint minden baba édes gyönyörűség, de szerintem azért vannak kivételek....
2009. jún. 19. 18:26
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Én mindig mindekitől azt kérdezem télleg szép a babám, vagy csak én látom annak, de megnyugtatnak, hogy gyönyörű, és ez nekem sokat jelent.Amúgy ő egy átlagos baba, de láttam már szebbet is, de nekem mégis ő a legszebb, főleg amikor nevet az a legszebb.Amúgy meg,amikor az utcán megyek, mindenki hangosan mondogatja, hogy nézd milyen cuki baba.Van két kiscsaj, aki cukipofának hívja.:)Állandóan találkozunk velük és integetnek a lányomnak, ő meg visszainteget.:) Volt már olyan, hogy két zord fiatal romagyerek mondta,mosolyogva egyik a másiknak, hogy nézd milyen édes kiscsaj!:D Én meg örültem, hogy dícsérik.Amúgy pedig olyan rossz kölyöknek tűntek, mégis észrevették a lányom.:)És ez jól esett.Szóval azért észreveszi az ember, hogyha a babádra tekintenek, hogy teccik e, mosolyognak e, vagy elkapják a tekintetüket egy pillantás után.Nekünk min dig visszanéznek, meg integetnek, meg mosolyognak.ez egy anyukának igazi elismerés.:)Ha a második gyerekümk nem ilyen szép lenne, akkor sem esnék kétségbe.Akkor is szépnek látnám valószínűleg.
2009. jún. 19. 19:38
 12/19 anonim ***** válasza:
89%
Én láttam már csúnyácska kisfiút úgy 1,5 éves lehetett. A volt munkatársam hozta be megmutatni a gyerekét de szegény nem volt szép. Viszont akkora fazon volt, hogy mire elmentek mindenki kedvence lett és szó szerint megszépült. Egy kisfiúnál különben sem számít, inkább a kislányoknak rossz de szerintem idővel kikupálódnak ők is.
2009. jún. 19. 20:45
 13/19 anonim ***** válasza:
72%
Én egyszer láttam egy kisfiút, szegénynek olyan gülü szemei voltak, olyan volt, mint egy kis manó. Amúgy a kisfiamat én a születése óta gyönyörűnek látom (most 6 hónapos), de amikor visszanézem az újszülöttkori képeit, megállapítom, hogy hatalmas orra és fülei voltak :) Azóta szerencsére a feje hozzájuk nőtt. De én akkor is csodaszépnek láttam.
2009. jún. 19. 21:22
 14/19 anonim ***** válasza:
69%
ismerös kislányka húúú szegény, ha most tehetnék fel fényképet ,makikának nézki, akinek meg mutattam mind meg döbent .És nem olyan értelmes a tekintette se.Egyébkén kikupálodnak!
2009. jún. 19. 21:47
 15/19 anonim ***** válasza:
69%
én is láttam télen a korházban olyan pici, fekete, csecsmöt még szörös is volt . Komolyan beillet volna farsangon ördög unokájának. Már a vizsgáloba ugy fordultam hogy véletlenül se nézzek rá mert félelmetesen csunya volt, nem volt torz csak olyan... Beillet volna egy jó vámpiros filmbe.
2009. jún. 19. 21:51
 16/19 anonim ***** válasza:
69%
na a menyaszonyokrol meg annyit hogy: volt egyszer hogy röhögö görcsöt kaptunk a látványtol a párommal, egyszerre tört ki belölünk a hahota de még rázkodtunk is. Azóta fuvaroslónak hívjuk szegény asszonyt . Nem is a menyaszony volt a csúny hanem a látványa. Hintó helyett lovaskocsi, és fuvaroslovak voltak befogva.( pedig a hintó volt akkor a divat)
2009. jún. 19. 21:57
 17/19 anonim ***** válasza:
69%
Egy napon született egy kis manócska a kisfiammal. Nagyon picike volt szegény, 2400 gramm, de kb akkora feje volt mint az én 4 kilós kisfiamnak. Ehhez társultak a gülü szemek, a nagy fülek, és egy cérnaszál vékonyságú száj. Nemrég találkoztunk, és most is ugyanolyan, csak nagyonn kiadásban.
2009. jún. 19. 22:25
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

En is lattam mar abszolut de nem helyes kislanyt. Olyan kis vekonyka, egyszeruen nem helyeske. En annyira elcsodalkoztam, mert az apukaja kimondott jokepu, az anyukaja sem ronda. De az a kislany!(((

De en mindig csak a beteg gyerekeket sajnalom, a csunyakat nem sajnalom, attol meg elhet teljes es boldog eletet. Viszont egy beteg kisbabat, kisgyereket ha latok, mindig kijonnek a konnyeim, annyira sajnalom oket(((((

2009. jún. 19. 22:37
 19/19 A kérdező kommentje:

nagymamám mesélte, hogy mikor megszületett az egyik lánya, és papám megnézte a kórházban, akkor annyira rondának találta, hogy mondta, hogy neki nem kell ez az ördögfióka és sarkon is fordult :)) később ő lett a legszebb a gyerekei közül

az is más, mikor szülés után kicsit el van torzulva a fejük a szülőcsatornában való átpréselés miatt, meg ki van ázva a kis bőrük, kis piros-ráncos, magzatmázas :) mert az elmúlik pár nap alatt :)

2009. jún. 20. 08:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!