Jól etetem így? Innivaló?
Jól eteted,az ivást meg kicsit erőltesd neki.
Kisfiam 6 hónapos kora óta iszik az avent csőrös pohárból.3 nap kellett neki és megtanulta.Persze az a 3 nap nem volt könnyű.Félrenyelt,köhögött de ettől még semmi baja nincs.Az enyém is rágta a csőr részét,miért ne rághatná?.Érdekes,új dolog a számára és még az ínyét is masszírozza :)Én instant teával kezdtem,mert mást nem fogadott el.Nem annyit raktam a vízbe amennyit megadtak hanem sokkal kevesebbet és fokozatosan hagytam neki el.Ma már bevág 4-5dl vizet,igaz ő már 14 hónapos.Kitartás,biztosan neked is menni fog!
Szerintem nem biztos, hogy azért kel fel éjjel, mert éhes. Úgyhogy ne aggódj azon, hogy nem tudod "megtömni". Tapasztalat.
Lányom 6-7 hósan nem nagyon ivott, pedig nyár volt; habár ő akkor még csak cicin élt, nem szilárd ételen. Azért próbálkozz az itatással, majd csak "ráérez az ízére" ;) Kipróbálhattok olyan "itatófejet" (van többféle)is (persze ezt csak műanyagflakonra teheted), ami különböző ásványvizeken vagy üdítőkön van, direkt a gyerekek részére.
Első vagyok.
Esetleg puha csőrrel,szívószállal,sportkupakos megoldással.
Az nem baj ha csak kortyokat iszik,kínáld meg nagyon sűrűn.
Egyébként míg a kisfiam többször cicizett ő is sokkal kevesebbet ivott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!