Meddig esznek úgy a gyerekek mint a malac? :-)
Köszönöm a válaszokat:-)
Próbáltam neki is kanalat adni, de ő csak rágcsálja. (jön a foga) Nem nagyon próbál vele enni. Inkább kézzel. És igen, azt is próbálom folyamatosan, hogy amíg ő küzd azzal, hogy betaláljon a szájába addig én gyorsan belapátolok neki egy adagot a kanállal, de nehogy azt higgyétek, hogy nem veszi észre, azonnal nyomja is keflé mint a fagyi gép a fagyit. És aztán ugyanazt a nyálas szétmállott darabot gyömiszkéli a szájába kézzel. Amúgy rendkivül ügyes mert 10-ből 9-szer betalál, csak a baj ott van, hogy előtte, mielőtt a szájába tenné szétlapogatja, szétnyomkodja, aztán azt meg keni jobbrabalra. Nem tudok vele mit csinálni, ha pépeset adok neki akkor a tányérjába nyúlkál, azt is maszatolja, addig ügyeskedik míg bele nem nyúl, aztán a tenyerét oadvágja az etetőszék tálcájára és már indul is macsinkálás, kenivágja:-) Én remélem, hogy ő nem fogja 2 éves koráig ezt csinálni, mert akkor kint fogom etetni egy lepedőn a kertben :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!