Hol voltál 3D vagy 4D ultrahangon? Melyik a legjobb rendelő? Van ajándékkártyájuk?
Oktogon, de a Pólusi is egy cég. Szuper kedvesek, gyönyörű a felvétel, mindent megmutatnak, elmagyaráznak. Én imádtam Hány hetes a barátnőd? Mi lenne ha bejelentkeznél a nevével illetve elmondanád, hogy meglepi lesz a barátnődnek, közben a barátnődet elhívód egy kis csajos délelőttre/délutánra és elvinnéd a rendelőbe. Hidd el tuti siker! Esetleg méga az Apukát is odarendelheted úgy, hogy ők ne tudjanak egymásról. Aztán a mozi után őket kiküldöd és kifizeted az összeget. Na ?
Gyönyörű ajándék ez, jó barátnő vagy! :D
A Hepinetnél lehet ajándék utalványt venni és több hel..yen is csinálnak babamozit. Pl. Péterfy kórház, Margit kórház, Váci úti Brendon, stb. Nagyon kedvesek is, mi elégedettek voltunk. Keress rájuk a neten, elég sok info van a weboldalukon.
Ja, és.nagyon rendes barátnô vagy!!:-)
Mi az IStenhegyi úton(a Géndiagnosztikai kp-ban voltunk.) Mi a Hajdu Krisztina doktornőnél voltunk. Nekünk a szakmai szempont volt a lényeg. Nem tudom náluk van-e lehetőség ilyen kártáyt venni. [link]
Nagyon jó ötlet:) Itt fekszik az ágyon az ember,s egy nagy plazma tv-n nézi amit vizsgál a doki. S még dvd-t is adnak emg pár fényképet. :)
Én is az istenhegyin voltam az első babómmal, de nekem nagy csalódás volt, mert nem a szokott doki volt, hanem éppen valaki helyetesíttette, amikor mentünk a megbeszélt időpontra. Nem feküdt jó helyen a gyerek,(szerinte) két három perc próbálkozás után feladta és mondta hogy hát nem lát semmit, majd legközelebb. Persze a pénzt elkérték, így oda többet biztos nem megyünk.
Ők nem állnak olyan jól anyagilag mint mi, persze lesz mindene a babának, csak próbálnak "luxus" dolgokra nem költeni, de én most várom a másodikat és tuti megyek 4D szeretném ha ő se maradna le egy ilyen élményről csak a pénz miatt, meg ugye sok mindent szerettem volna neki adni kölcsön vagy akár örökbe, de pont úgy jött ki hogy nekünk is szükségünk lesz rá a kistesónál. Legalább ennyivel szeretném "kárpótólni".
Első vagyok!
Mennyi idő van köztetek?Fiúk vagy lányok lesznek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!