Debrecenben melyik a legjobb 4D UH rendelő? És árba mennyibe kerül?
Figyelt kérdés
Vagy esteleg üdülési csekkel lehet fizetni? Mert már olyat is hallottam,hogy van ahol lehet.2009. júl. 4. 16:15
1/3 anonim válasza:
Szia!Én a Nap rendelőről hallottam, hogy ott színvonalas uh-t csinálnak, keress rá a neten, ott van minden hasznos info róla! Én biztos oda fogok menni ha majd eljön az ideje!
2/3 anonim válasza:
Szia!A Kenézyvel szemben van egy magánrenedelő.Nagyon jó.8000 ft-ért 4fénykép és 2 dvd-t kapott a barátnőm.
3/3 anonim válasza:
Szia! Én a Nap rendelőbe járok amúgy is, így oda mentem 4d-re a 25. héten. 10.000 Ft volt, de aki egyébként nem odajáró kismami, annak 12.000 Ft. Fél óra volt, ami abból állt, hogy 2d és 4d-n alaposan végignézték a babát, mindent elmagyaráztak és mutogattak. Közben készültek fotók. A fotók egy külön cd-re mentek, maga a teljes felvétel dvd-re. A végén ki kellett választani egy képet ami a legjobban tetszett és azt kinyomták, de otthon magadnak is ki lehet nyomni a többit a cd-ről. Nagyon kedves az asszisztens aki csinálja és tényleg szép a rendelő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!