Hasi és koponya uh hogy zajlik a Madarászban? Időpontra megyünk, de kell várni? Mennyi ideig tart a vizsgálat?
Azt nem tudom, hogy ha időpontra mentek, kell-e várni, mert mikor nekünk csinálták, a kisfiam bent feküdt a csecsemőosztályon.
Viszont a vizsgálat pár percet vesz igénybe, szerintem 5 percnél nem voltunk tovább a vizsgálóban. A doktornéni nagyon kedves és segítőkész volt. A kisfiam meg közben el volt foglalva a monitorral, szóval nem igazán érdekelte, mit csinálnak vele. :)
Szia!
Mi is időpontra mentünk, kb. 20perccel előbb ott voltunk. Közben persze megéhezett a kicsi és elmentem megetetni, hisz még úgyis van időnk. Épp elkezdett enni a drágám mikor jött Apa, hogy minket hívnak, mert az előző időpontos késik. :) Manót le kellett vetkőztetni és az asztalra fektetni, nagyon kedves volt a doki is és az asszisztens hölgy is. Talán 10 percet lehettünk bent, de abban már benne van a papírok kiadása, Manó le és fel ruháztatása, vizsgálat.
Hasonló géppel és módon csinálják mint amikor a pocinkat uh-ozták a várandósság alatt. Hosszú hajú babám hajából kitörölni a zselét szuper volt!!!! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!