Milyen idős korában viszitek/vittétek babátokat koponya-hasi ultrahangra? Kötelező a vizsgálat? Van, aki nem volt még és nem is megy?
Nálunk azt mondták, hogy nem kötelező szűrővizsgálat... a doki szerint 3 hónapos koráig kellene megcsináltatni, de csak most adott beutalót (most 2 hónapos)... a kórházban nincs időpont június végéig biztosan, tehát ha minden "jól" megy, akkor majd kb. 4 hónapos korában lehet majd megcsinálni.
Nincs panaszunk, de azért jó lenne nyugodtnak lenni, ha már van lehetőség megnézni! Nem tudom, hogy esetleg más kórházba is mehetnénk-e ezzel a beutalóval?!
Két hónapos korában, a Betehesda kórházban voltunk, időpontra mentünk, nem kellett várni. Koponya, hasi és csípő UH-ot csináltak.
4 hónapos korában voltunk orthopédián is.
előző
Nálunk mondták (védőnő, orvos), hohgy menjünk, de amúgy is mentem volna.
Sőt az orthopédiára is küldtek.
A fiam 10 éves született és mivel én csípőficamos voltam, akkor őt is elvittük, csípő UH-ra (ugyanoda a Bethesdába), jó is, mert 4 hónapig terpeszpelenkát kellett hordania.
Egyxébként nem értem miért nem megy valaki, ingyen van, és ártani nem árt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!